30 maj 2018 |  Mat

Paella

Hallå! VÄDRET! Herregud vilket jäkla semsterkänsla jag har. Igår satt vi ute till efter 22 utan att frysa. Det är som att vi är vid medelhavet! 

Jag hoppas vekrligen att ni också njuter av värmen som vi har och igår när jag kom hem var jag tvungen att låsa in mig en stund i lägenheten då det var ”svalt” inomhus. Höll mer eller mindre på att kollapsa på kontoret under dagen och tror det beror på uselt vattenintag och för lite chips (salt), haha! 

När jag fick tillbaka energin slog vi oss ner på en uteservering precis vid Tantolunden och avverkade några samtalsämnen innan vi blev hungriga. Har ni som jag också ett minskat sug efter varm mat när det är varmt ute? Vi hittade i alla fall ett mysigt ställe där vi tidigare har beställt in tapas och valde att dela på en stor Paella. Jag har nog aldrig ätit det hemma i Sverige utan det har varit en standard-rätt för mig utomlands. Älskar verkligen saffran och skaldjur, skulle kunna ha en kost enbart med skaldjur! 

Nu strax är det dags för kaffe nr 2 och förhoppningsvis ska jag kunna vara mer effektiv idag än vad jag var igår. Har bunkrat upp med vatten och har en inbokad glass-dejt efter lunch! 

Hur härligt?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram