5 december 2018 |  Event

På scen inför 250 personer

Jag fick precis två bilder skickade till mig från Amstedam. Herregud, jag har knappt smält att jag faktiskt stod på scen med 250 personer i publiken. Allt från högt uppsatta chefer, produktionsansvariga, ekonomer, civilingenjörer och ja, i princip alla personer som jobbar för just BD diabetes care. Tänk att jag fick publiken att skratta trots att jag pratade om ett så pass viktigt ämne som diabetes och ätproblematik.

Jag har varit med om så mycket och jag tror det kommer bli mycket uppdateringar kring mina resor. Jag kan meddela att jag är glad för det materialet då jag i detta nu känner mig ganska så sliten och trött. Jag har en stor tjock ylletröja på mig och håret är uppsatt i en knut. Balansen!

God förmiddag!

I morgon ska jag faktiskt förbi en sväng till min diabetesläkare för att jag tror jag inte riktigt fått kläm på alla delar med min pump. Det ska ni med få en uppdatering om!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Something big happened to me last week 🙌🏻 From #dexcomg6 to #dexcomg7 ! It was a big moment, you can tell by the look on my face 💕#ad and I love that I can see, in the Dexcom app, the trend graph AND the Clarity data 💙 all that in one screen 🤩 YAY to this!

#diabetes #diabetic #t1d #dexcomwarrior #öppendiabetes
...

Guess how many questions I’ve got this weekend regarding the “nicotine patch” I’ve got on my arm 🫠 too many! ...

Följ mig på Instagram