5 december 2018 |  Event

På scen inför 250 personer

Jag fick precis två bilder skickade till mig från Amstedam. Herregud, jag har knappt smält att jag faktiskt stod på scen med 250 personer i publiken. Allt från högt uppsatta chefer, produktionsansvariga, ekonomer, civilingenjörer och ja, i princip alla personer som jobbar för just BD diabetes care. Tänk att jag fick publiken att skratta trots att jag pratade om ett så pass viktigt ämne som diabetes och ätproblematik.

Jag har varit med om så mycket och jag tror det kommer bli mycket uppdateringar kring mina resor. Jag kan meddela att jag är glad för det materialet då jag i detta nu känner mig ganska så sliten och trött. Jag har en stor tjock ylletröja på mig och håret är uppsatt i en knut. Balansen!

God förmiddag!

I morgon ska jag faktiskt förbi en sväng till min diabetesläkare för att jag tror jag inte riktigt fått kläm på alla delar med min pump. Det ska ni med få en uppdatering om!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram