5 december 2018 |  Event

På scen inför 250 personer

Jag fick precis två bilder skickade till mig från Amstedam. Herregud, jag har knappt smält att jag faktiskt stod på scen med 250 personer i publiken. Allt från högt uppsatta chefer, produktionsansvariga, ekonomer, civilingenjörer och ja, i princip alla personer som jobbar för just BD diabetes care. Tänk att jag fick publiken att skratta trots att jag pratade om ett så pass viktigt ämne som diabetes och ätproblematik.

Jag har varit med om så mycket och jag tror det kommer bli mycket uppdateringar kring mina resor. Jag kan meddela att jag är glad för det materialet då jag i detta nu känner mig ganska så sliten och trött. Jag har en stor tjock ylletröja på mig och håret är uppsatt i en knut. Balansen!

God förmiddag!

I morgon ska jag faktiskt förbi en sväng till min diabetesläkare för att jag tror jag inte riktigt fått kläm på alla delar med min pump. Det ska ni med få en uppdatering om!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram