5 december 2018 |  Event

På scen inför 250 personer

Jag fick precis två bilder skickade till mig från Amstedam. Herregud, jag har knappt smält att jag faktiskt stod på scen med 250 personer i publiken. Allt från högt uppsatta chefer, produktionsansvariga, ekonomer, civilingenjörer och ja, i princip alla personer som jobbar för just BD diabetes care. Tänk att jag fick publiken att skratta trots att jag pratade om ett så pass viktigt ämne som diabetes och ätproblematik.

Jag har varit med om så mycket och jag tror det kommer bli mycket uppdateringar kring mina resor. Jag kan meddela att jag är glad för det materialet då jag i detta nu känner mig ganska så sliten och trött. Jag har en stor tjock ylletröja på mig och håret är uppsatt i en knut. Balansen!

God förmiddag!

I morgon ska jag faktiskt förbi en sväng till min diabetesläkare för att jag tror jag inte riktigt fått kläm på alla delar med min pump. Det ska ni med få en uppdatering om!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram