14 januari 2018 |  Helg

På resande fot

Det är söndag och jag har lagt mig till rätta i soffan. Mitt bröd har snart jäst klart, och efter gräddning tänkte jag gå på en liten promenad. På tåget tillbaka till Stockholm lyssnade jag på en massa roddar för att fördriva tiden. Älskar att lyssna på pod och även på ljudbok! Jag lyssnade på en hel del men ett avsnitt av Träningspodden med Jessica och Lofsan berättade de att nu när det är nytt år osv brukar det resultera i en ökning av sökningar på Google av olika typer av dieter. Men i år har sökningen av Vegan/vegetarian diet gått om t.ex. LCHF.

Nu vet jag att det här med kost/diet/mat kan vara känsligt bland diabetiker och kanske speciellt om jag skulle uttala mig då jag har en bakgrund av en ätstörning. Men jag kan verkligen hålla med om att mitt intresse för att skippa köttet har ökat. Inte enbart för att det ska vara ”nyttigt” utan dels för miljön och dels för att jag får mindre magbesvär. Det viktiga i det här är att jag kommer alltså fortsätta äta allt men att i viss mån försöka testa och prova nya recept som är mer åt det vegetariska hållet. För det är kul med nya smaker osv. 

Går du på någon diet? eller följer något kostschema?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram