14 januari 2018 |  Helg

På resande fot

Det är söndag och jag har lagt mig till rätta i soffan. Mitt bröd har snart jäst klart, och efter gräddning tänkte jag gå på en liten promenad. På tåget tillbaka till Stockholm lyssnade jag på en massa roddar för att fördriva tiden. Älskar att lyssna på pod och även på ljudbok! Jag lyssnade på en hel del men ett avsnitt av Träningspodden med Jessica och Lofsan berättade de att nu när det är nytt år osv brukar det resultera i en ökning av sökningar på Google av olika typer av dieter. Men i år har sökningen av Vegan/vegetarian diet gått om t.ex. LCHF.

Nu vet jag att det här med kost/diet/mat kan vara känsligt bland diabetiker och kanske speciellt om jag skulle uttala mig då jag har en bakgrund av en ätstörning. Men jag kan verkligen hålla med om att mitt intresse för att skippa köttet har ökat. Inte enbart för att det ska vara ”nyttigt” utan dels för miljön och dels för att jag får mindre magbesvär. Det viktiga i det här är att jag kommer alltså fortsätta äta allt men att i viss mån försöka testa och prova nya recept som är mer åt det vegetariska hållet. För det är kul med nya smaker osv. 

Går du på någon diet? eller följer något kostschema?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram