7 oktober 2021 |  Diabetes

På bättringsvägen

Idag, torsdag, är första dagen sen operationen förra tisdagen som jag inte behövt ringa pappa i panik, gråtandes för att smärtan blivit för tung, för att huvudvärken fått mig totalt sömnlös eller för att jag är orolig för jag fortfarande kissar blod.

Jag är på bättringsvägen! Huvudvärken är inte helt borta och jag har fortfarande lite ont men det är så skönt att känna att det går åt rätt håll!

Jag tog bort plåstren igår då det kliat och känt ”störande”. Dock fick jag sätta på ett plåster på det längst ner, då det var alldeles för läskiga stygn kvar…

Men skönt att se att det ser ”bra” ut!

Då jag kände mig helt okej igår bestämde jag mig för att gå ut och äta! Un Poco blev det

Aptiten är inte helt tillbaka men var ändå väldigt sugen på något att tugga på. Menyn är ju helt fantastisk här!

Jag tog in deras torsk rygg med brynt smör och primörer. Så mycket som jag kunde äta igår har jag inte gjort sedan operationen. Känslan? Började nästan gråta av lycka haha det var så himla gott! Vinet var med gott, dock bara ett glas då jag inte är ”skit” sugen haha

Är trött idag men mår bättre som sagt. Kommer fortsätta veckan ut att ta det så lugnt som jag bara kan även om jag tycker det är ganska svårt. Jag är ju fortfarande i en läkningsprocess!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram