28 juni 2020 |  Lunch

Om att bryta ihop och att ta sig upp igen

Jag vet inte riktigt hur öppen och personlig jag ska vara egentligen men jag vill ändå dela med mig av hur min vardag till en del ser ut. Jag har mått bra idag. Eller det har varit bästa dagen sen en vecka tillbaka.

Nu när jag är i Norrköping tog jag inte med mig en extra kateter, vilket var dumt då den har börjat ”läcka” i kanten. Alltså, mina kläder får en dos av urin vilket inte är så smickrande alls. Bröt ihop när jag kände mig extremt äcklig och ful. Jag grät och blev förbannad. Andra gången inne i ett provrum på Cubus när jag skulle försöka hitta något ”smickrande” att ha på mig. Fanns inget. Jag grät. Som en tonåring. Ville slå hårt på något.

Mina föräldrar finns där. Det är skönt. Jag kan vara hur arg, förbannad och ledsen som helst – de är där vid min sida. Stöttar och hjälper mig upp.

När energin kom tillbaka åkte vi till Fyrudden. Där har jag spenderat en del tid när jag var liten.

Det är så vackert och så härligt att vara ute vid vattnet när det är så varmt. Just ja, ni ser vid mitt lår min lilla ”grej”… haha

Vi åt lunch på deras restaurang där och ja, jösses vad gott!

Lite insulin fick det allt bli till detta trots få kolhydrater.

Rundade av resan med att ta en bild vid en höbal. Så ”bonnigt” men det hör liksom till.

Jag glömde mina smärtstillande hemma så hade ont på hemresan. Nu är det bättre och det blir grillat ikväll! Jag mår så bra av att vara här, bli omhändertagen och kunna relaxa. Det är viktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram