28 juni 2020 |  Lunch

Om att bryta ihop och att ta sig upp igen

Jag vet inte riktigt hur öppen och personlig jag ska vara egentligen men jag vill ändå dela med mig av hur min vardag till en del ser ut. Jag har mått bra idag. Eller det har varit bästa dagen sen en vecka tillbaka.

Nu när jag är i Norrköping tog jag inte med mig en extra kateter, vilket var dumt då den har börjat ”läcka” i kanten. Alltså, mina kläder får en dos av urin vilket inte är så smickrande alls. Bröt ihop när jag kände mig extremt äcklig och ful. Jag grät och blev förbannad. Andra gången inne i ett provrum på Cubus när jag skulle försöka hitta något ”smickrande” att ha på mig. Fanns inget. Jag grät. Som en tonåring. Ville slå hårt på något.

Mina föräldrar finns där. Det är skönt. Jag kan vara hur arg, förbannad och ledsen som helst – de är där vid min sida. Stöttar och hjälper mig upp.

När energin kom tillbaka åkte vi till Fyrudden. Där har jag spenderat en del tid när jag var liten.

Det är så vackert och så härligt att vara ute vid vattnet när det är så varmt. Just ja, ni ser vid mitt lår min lilla ”grej”… haha

Vi åt lunch på deras restaurang där och ja, jösses vad gott!

Lite insulin fick det allt bli till detta trots få kolhydrater.

Rundade av resan med att ta en bild vid en höbal. Så ”bonnigt” men det hör liksom till.

Jag glömde mina smärtstillande hemma så hade ont på hemresan. Nu är det bättre och det blir grillat ikväll! Jag mår så bra av att vara här, bli omhändertagen och kunna relaxa. Det är viktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This weekend was all about to relax and to just feel good! And it went really good! ✨I’ve talked to a few people that are new to my life (which I love!!) and we discussed how life with t1d can be so complexed. And I think we need to talk more about the importance to listen to ourselves. It’s important to learn what’s well-being means for you. Life sucks sometimes - it’s normal, and a lifestyle change needs to be based on consideration- not punishment 💕 and this is for me and for you who also have diabetes!
...

I really want to convey that long-term perspective is important in everything. That there is space and a place for everything, but not always.When we are chasing success, better blood sugar, happiness and running faster than ever, this is often exactly what we miss. To listen to ourselves. Mental health or an everyday life where we prioritize ourselves, I believe this is very important. But it can be difficult.It is extremely important not to present ourselves as perfect or make it seem like we have the solution to everything. But, who has the solution?It can be difficult as a diabetic as it can affect our mental health, but don’t forget to take care of yourself on all levels. Even what happens outside your diabetes sphere 💕 #diabetesand
...

You already know that I have type 1 diabetes, right 🌸 But did you know that I also have a whole life going on outside or next to my diabetes. I love having things ongoing and a bunch of project that I am trying to manage while I am of course trying to manage my blood sugar along the way. It isn’t easy all the time but I think with the right mindset and a little bit of positivism, nothing is impossible and I am so happy if I can with my social media encourage you to see that it is a fantastic world outside that you don’t wanna miss out on 💕This is a part of @Beyondtype1 @beyondtype1daily and their #DiabetesAnd campaign 💙
...

Följ mig på Instagram