28 juni 2020 |  Lunch

Om att bryta ihop och att ta sig upp igen

Jag vet inte riktigt hur öppen och personlig jag ska vara egentligen men jag vill ändå dela med mig av hur min vardag till en del ser ut. Jag har mått bra idag. Eller det har varit bästa dagen sen en vecka tillbaka.

Nu när jag är i Norrköping tog jag inte med mig en extra kateter, vilket var dumt då den har börjat ”läcka” i kanten. Alltså, mina kläder får en dos av urin vilket inte är så smickrande alls. Bröt ihop när jag kände mig extremt äcklig och ful. Jag grät och blev förbannad. Andra gången inne i ett provrum på Cubus när jag skulle försöka hitta något ”smickrande” att ha på mig. Fanns inget. Jag grät. Som en tonåring. Ville slå hårt på något.

Mina föräldrar finns där. Det är skönt. Jag kan vara hur arg, förbannad och ledsen som helst – de är där vid min sida. Stöttar och hjälper mig upp.

När energin kom tillbaka åkte vi till Fyrudden. Där har jag spenderat en del tid när jag var liten.

Det är så vackert och så härligt att vara ute vid vattnet när det är så varmt. Just ja, ni ser vid mitt lår min lilla ”grej”… haha

Vi åt lunch på deras restaurang där och ja, jösses vad gott!

Lite insulin fick det allt bli till detta trots få kolhydrater.

Rundade av resan med att ta en bild vid en höbal. Så ”bonnigt” men det hör liksom till.

Jag glömde mina smärtstillande hemma så hade ont på hemresan. Nu är det bättre och det blir grillat ikväll! Jag mår så bra av att vara här, bli omhändertagen och kunna relaxa. Det är viktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For me it is important to eat a balanced diet and for me it means that I eat a little of everything. There is no "no" food and there is nothing that I remove from my diet if it is something I actually like. I am not a lover of pasta, but when we had settled down at this restaurant the other day, the only thing that was available that was gluten free (yes, I have celiac as well) was pasta. I think it is important that I can feel that there is no danger around food or bloodsugar, even though it is carbs, and that pasta wasn’t in my mind during the day, but it was delicious!!!We all make our choices. I encourage you to make choices that are good for YOU, and YOUR body. I sometimes eat low carb food, sometimes salad, sometimes I eat pizza. A balanced diet. I choose the food I crave and I have learned that my diabetes doesn’t have to be an obstacle. We will all make mistakes, and that's normal.To eat out can be a challenge, but it doesn’t means it will stop you from trying it enjoying the company 🌸After recovering from my eating disorder, it is important that I fuel my body with energy and nutrition. But also to make sure to eat delicious chocolate/bread or whatever it is I’m craving that day 💕
...

I am so happy and grateful that this is only a temporary moment. I know many people are worse off than I am, but sometimes it is difficult to find strength in what belongs to my everyday life. And these are feelings that I am aware of are normal.Life goes up and down and it can be tough that emotions you never felt before shows up. I think it's part of experiencing life and learning new things about myself.The most important thing I feel at the moment, is that I am surrounded by people who encourage and loves me! There are many fun things I have planned and I know I have a very fun summer to look forward to 💕
...

I have had a very good weekend 💕 The pain becomes less painful and it becomes easier to live a more “normal” life (what that means). But there is a lot to work on. During the weekend I have occasionally cried, laughed and felt incredibly weak. But the positive thing is I haven’t been alone.The mental part is still something I need to work on. I take one thing at a time. Because I know I am stronger that I think I am, and it’s okey to not be okey ❤️
...

Följ mig på Instagram