30 december 2020 |  Diabetes

Oliver, brödbak och en skvätt vin innan

Idag har jag varit ledig faktiskt och det har varit så skönt. Jag har trotsat regnet och varit ute en del, bjöd hem min bästis på kaffe (vi drack te iofs men låter bättre med kaffe) och sen hade jag som mission att åka förbi Cajsa Warg för att köpa mitt älskade bröd men väl där var ALLA hyllor helt länsade. Det ekade verkligen. Inte en smula kvar. Nära tårar fick jag åka hem utan bröd, men å andra sidan har jag nu satt igång ett fantastiskt bovetebröd på jäsning. Och det kan tyckas sent (19.30) men jag måste hålla mig uppe och vaken för vid 21-tiden är det styrelsemöte för Diabulimia Helpline som jag sitter med i. Jag får anpassa mig då det är olika tidszoner men väldigt glad för tanken var att vi skulle börja 01.00 svensk tid…

Så nu när brödet håller på att jäsa, äter jag lite oliver och sippar på ett glas rött. För det är ju så himla trevligt! Nytt år på g och jag är tacksam över detta år trots att min bästa kompis sa idag att ”det har verkligen varit ett skit år för dig”. Jag svarade med att säga att även om det har varit ett röv-år måste jag, eller jag vill se till det positiva som har hänt för jag har trots allt skit haft ett roligt och ett lärorikt år med massa fina stunder.

Brödet kommer visas på Instagram och här såklart med recept och hela fadderullan och jag ska nu fortsätta äta mina goda oliver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram