25 februari 2022 |  Blogg

Nyfriserad och att dämpa oro

Jag måste nog vara den första som skriver under på att denna fredag kommer otroligt lägligt. Det har minst sagt varit en skitvecka. Försökte förklara för min brorsa igår när jag kände att orken tog slut att jag har enbart tvättat mina sängkläder och mitt hem ser ut som en tvättstuga.

Så fort nya lakan har lagts på, har kattj*veln kissat igen där. Bäddat rent och ja, olyckan hände igen. Ställde klockan på 5.30 igår för att se om jag kunde komma in i vår tvättstuga. Då jag sovit i urin kändes det lägligt att tvätta även täckena.

Tur att jag igår hade min efterlängtade frisörtid! Lämnade hemmet i en odör av urin blandat med nytvättade lakan.

Lyxen. En god cappuccino, choklad och extra lång hårbottenmassage fick min huvudvärk att nästintill försvinna.

Kände mig så vacker efter några timmar i frisörstolen. Topparna är klippta och min utväxt är nu borta. Jag går till Fagr vid Östermalm och Anna som jag har gått till i några år är helt fantastisk!

På vägen hem hittade jag en nyhet från Santa Maria. Älskar ju tacochips, äter de som ”vanliga” chips med smak av Sourcream and Chives. De var goda. Även denna lilla påse från Exotic snacks med Marconamandlar fick följa med. Supergoda!

Det blev en lugn kväll och försökte att inte tänka på hur lägenheten såg ut. Såna saker kan stressa ihjäl mig. Jag verkligen hatar det. Somnade i soffan och vaknade upp ni vet sådär yr och undran över vad det är för dag, klockslag och år typ. Helt förvirrad.

I morse försökte jag blunda för allt som hängde på tork och det som ska tvättas. Jag tog på mig kläder och åkte till jobbet. Som att jag ville fly från stressen hemma. En paus.

Tänker på hur trevligt jag hade det på Cavabaren i onsdags. Vi ska ses igen. Jag är glad för det!

Idag vet jag inte om jag kommer orka göra något mer än att beställa mat och sova. Försöka fixa lite då jag får besök i morgon. En prestationstyngd att jag inte kan bjuda hem någon hem till mig utan att jag städat. En orolig själ.

Bokade precis in en akuttid för röntgen (igen) av mina fötter nästa vecka. Krockade med nageltiden jag hade och det kommer krocka med jobbmöten. Logistik är inte min starka sida och det får mig med att bli stressad inombords.

Vid mitt skrivbord här på jobbet nu har mina axlar sjunkit ner, jag känner mig lugn och jag gjorde rätt att inte jobba hemifrån idag. Solen lyser. Det är skönt det med!

Rörigt inlägg men just nu känns inte allt super stabilt.

2 kommentarer till “Nyfriserad och att dämpa oro”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram