3 januari 2018 |  Event

Nyår 2018

Har inte fått alla bilder från nyårsfesten men tänkte jag kunde summera det med de bilder som jag tog med min telefon. När klockan slog fördrink var jag på plats hemma hos värdparet som hade stylat lägenheten till max med glitter, ballonger och färgglada dekorationsprylar. Herregud, vill alltid vara på fest med dessa. Till fördrinken små-åts det såklart av charkbrickan som stod framme med ostar, korvar och oliver.

Alla gäster (alla vänner) kom och till förrätt serverades det hummer som slank ner tillsammans med en importerad shot från Belgien?! (kan ha fel på land där). Timmarna gick så rusande fort och det sjöngs och skrattades mest hela tiden. Detta varvades med fotografering vid fotoväggen som var uppstyrd under tiden som varmrätten dukades fram. Ingen bild där tyvärr. Efterrätten hann vi inte ens med då klockan började närma sig 12-slaget och vi var tvugna att rusa ut i regnet för att se på fyrverkerierna! Regnet var inte till vår fördel så det blev inte många minuter vi stod ute. Efter det gick vi tillbaka till festen för att spela spel och dansa hela natten lång.

Har inga jättebra minnen från just nyår då jag tycker att allt blir för uppstyrt och stelt. Så hade inga som helst krav egentligen på att nyårsafton skulle bli kul (sjukt det låter). Men så roligt som jag hade kommer jag vilja fira nyår med detta fantastiska gäng varje år (och varje helg, haha). Nöjd är bara förnamnet till hur jag kände dagen efter. Trots att jag var sliten var det så värt. Allting!

Hur firade du in det nya året?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram