3 april 2018 |  Diabetes

Nya utmaningar

Det är måndag och solen skiner. Det hjälper verkligen mig att komma igång på morgonen. Är det mulet blir det per automatik lite segare att vakna till liv. Jag har sovit som en Kung i natt och det kanske inte är så konsitgt. Jag är inte van vid att vara så aktiv 24/7 och sen i fredags morse (egentligen från torsdagen) har det varit fullt ös med att rodda allt inför lägret. Och det är mycket vill jag lova. 

Det som jag fick höra var att hålla extra koll på blodsockret under helgen då det är mycket rörelse vilket kan leda till låga blodsockernivåer men jag upplevde att jag fick öka på insulinet trots att jag inte satt ner många minuter. Tills jag kom innanför dörren hemma i Stockholm igår. Sjönk som en sten och idag är jag tillbaka i mina vanliga ”doser”. Märkligt det där med vad som egentligen påverkar kurvan. Kanske att jag blev högre av allt stim, lite nervositet, engagemanget i att få alla deltagare att trivas och en gnutta stress. 

Brukar ni också känna av det?

Idag är det måndag och jag har redan hunnit med 2 helt fantastiska möten under min lunch samt kaffepaus. Ett med företaget BD som har insulinkanyler ni vet och ett med min fantastiska partner Casper som bor i Kina. Nu händer det grejer och trots en huvudvärk som ligger och lurar bakom hörnet är det inget fel på energin. 

Jag kommer förmodligen känna av det i kväll men än så länge gasar jag på! Hoppas att jag får till en middagsdejt ikväll då det inte finns tid för att laga mat just nu, har roligare saker att fokusera på än att ställa mig i köket, haha!

Ni ska få en hel uppdatering om lägret! Måste bara få lite bilder först, om ni inte ”bara” vill ha bilder tagna med telefonen dvs.

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram