5 november 2018 |  Diabetes

Nya erfarenheter

Det är måndag och ny vecka. Det känns som att min förkylning äntligen börjar gå åt rätt håll! Det är jag otroligt tacksam för. Gillar inte att känna mig hängig och orkeslös.

Det första jag gjorde när jag landade på kontoret i morse var att spilla ut min kaffekopp (precis fylld) över hela datorn…suck.

Jag har varit lite på spänd hela helgen nu med min pump. Allt är så nytt för mig och jag känner mig en aning obekväm att pumpen ”sitter fast” på mig. Jag antar att jag är sen på bollen och ni som redan har testa eller har pump känner kanske igen er. Frågor som vart jag ska ha den? i byxan? i fickan? Kommer jag ha sönder den i sängen? Lite praktiska frågor och funderingar har kommit till mig och jag tror ”bara” det handlar om att vänja sig.

Jag kan även meddela att jag tog min första dusch igår (söndag) haha för jag var alldeles för nervig och stressad dagarna innan. Äckligt. Men nu är det gjort och det gick ju hur bra som helst. Senare i veckan ska jag gå över i ”Auto-mode” och jag tänker att det är just den delen som är mest spännande för er att höra om. Eller?

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram