5 november 2018 |  Diabetes

Nya erfarenheter

Det är måndag och ny vecka. Det känns som att min förkylning äntligen börjar gå åt rätt håll! Det är jag otroligt tacksam för. Gillar inte att känna mig hängig och orkeslös.

Det första jag gjorde när jag landade på kontoret i morse var att spilla ut min kaffekopp (precis fylld) över hela datorn…suck.

Jag har varit lite på spänd hela helgen nu med min pump. Allt är så nytt för mig och jag känner mig en aning obekväm att pumpen ”sitter fast” på mig. Jag antar att jag är sen på bollen och ni som redan har testa eller har pump känner kanske igen er. Frågor som vart jag ska ha den? i byxan? i fickan? Kommer jag ha sönder den i sängen? Lite praktiska frågor och funderingar har kommit till mig och jag tror ”bara” det handlar om att vänja sig.

Jag kan även meddela att jag tog min första dusch igår (söndag) haha för jag var alldeles för nervig och stressad dagarna innan. Äckligt. Men nu är det gjort och det gick ju hur bra som helst. Senare i veckan ska jag gå över i ”Auto-mode” och jag tänker att det är just den delen som är mest spännande för er att höra om. Eller?

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram