13 juni 2022 |  Blogg

Ny vecka!

Ni som följer mig vet att igår hade vi bokat in en sååå himla trevlig lunch på Ulla Winblad. Dels för att fira min brorsa som fyllde år i maj och dels för mig som fyller år nu på fredag! Fick dessa nya dojjor som jag önskat mig och idag när jag vaknade hoppade jag nästan upp från sängen för att jag ville så gärna testa!

Det är ingen skröna. Hoka, kan vara bland de bästa skor jag någonsin ägt och är så glad för dom! Ett tips för er som springer/går/joggar! Verkligen!

Att starta veckan såhär är verkligen glädje. Att möta solen när den stiger upp, se hur staden vaknar till liv. Åh, den känslan är oslagbar.

Nu är det full rulle och veckan är mer eller mindre fullbokad med massa roliga saker. Allt från att projektleda Barndiabetesloppet som är i höst till mysiga middagar och för att inte glömma! Min födelsedag!

Hann även med att röntga mina lungor, händer samt fötter i morse innan jobbet, för att försöka klargöra om det är reumatism eller inte. Nu håller vi tummarna för att det INTE är det!

Hur min helg var får ni se senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram