11 januari 2021 |  Diabetes

Ny vecka

När jag såg bilden, den första, på Instagram uppladdat av en tjej som heter Nicole, fick jag tårar i ögonen. Det är så fint att bli uppmärksammad och att jag får ”credd” för det jag gör. Det betyder så mycket för mig! Det får mig även att tänka på hur jag vill och vad jag vill göra i livet/vardagen. 2021 har börjat i en cykel av mycket tankar och funderingar. Att förra året var motigt vet ni redan om och jag ska fokusera på att lära känna mina känslor som jag inte riktigt vill känna och fokusera på det som jag tycker är kul. Alltså, att inte vänta på att något ska hända utan göra det till verklighet själv, även om det kanske inte alltid blir som jag tänkt.

Det är måndag och ny vecka. Då jag har haft en ösig helg känner jag idag att jag skulle behöva en lugn helg typ idag 😉 Jag kommer skicka över råmaterialet från lördagens inspelning till min klippare idag och sen får vi se när första avsnittet publiceras! Tjohoo vad spännande och kul!

Jag känner även för att baka bröd idag, länge sen nu (trot eller ej)! Just ja, jag ska planera inför en kommande plåtning också. Det lutar mot att fota i hotellmiljö denna gång. Har lite olika planer!

Jag erkänner, jag har energi och glad att det är ny vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram