2 januari 2021 |  Mat

Ny toalett, tysk bistro och en spruta i affären

Älskar att dagarna går i ett. Ni vet när man inte riktigt vet vad det är för dag. Det känns lätt för min själ på något vis. Idag kom pappa upp för att installera en ny toalett hos mig. Det har varit något som pågått sen ungefär 2 år tillbaka, att det har funnits en odör som inte är så trevlig. Nu äntligen!

I hissen på väg upp till min lägenhet. Just ja, jag skar mig på ”skiten” också haha! Gjorde satan ont.

Efter att installationen var klar av min nya FINA toalett (hur osexigt egentligen?!) hade jag tittat upp ett nytt ställe på söder som skulle falla alla inblandade i smakerna. Nämligen Liebling, en tysk bistro som precis har öppnat upp på söder.

Jag älskar tysk mat, korvar, schnitzel, surkål ja allt. Dock kunde de inte göra schnitzeln glutenfri så jag gladeligen beställde KÖÖÖRV! Nej men alltså, deras senap var magisk. Och korven och surkålen!

Yes, och så några enheter innan jag högg in!

Nu precis när jag var och handlade, tittade efter vilket kaffe jag skulle köpa samt toalettpapper, kände jag mig en aning ”konstig”. En aning högt.

Detta har jag inga problem med, att ta insulin på en ganska så öppen plats. För att jag vet att ingen egentligen ser (?) och om någon ser eller tittar, så – varsågoda. Detta är något som får mig att faktiskt vara vid liv och för att må bra.

Det blev också lite chips så nu är planen att ta en lugn kväll. Herregud så trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram