25 augusti 2022 |  Event

Nu vänder det?

Är det nu jag får tillbaka för allt kämpade i första delen av året? Är det nu det vänder? Jag ska inte jinxa något men jag hoppas att den medvind som jag hittills har haft, att den håller i sig. I veckan fick jag besked om att jag inte har några cellförändringar (ni vet, det som jag opererade bort i våras) och idag fick jag besked om att jag kan göra min fot-operation. Det har känts så enkelt. Nästan för enkelt. Så skönt. Även om det blir ett och två ingrepp så känns det fantastiskt efter alla (jäävla) besök, utredningar osv som jag behövde göra i våras.

Jag är tillbaka i rutiner och det är så mycket som händer, mycket roliga saker! Igår hade vi lanseringsevent för den nya Calvin Klein dofter CK Defy och det blev en riktigt lyckad kväll på färgfabriken. Maten, till min förvåning, var 100% glutenfri! Hamburgarna, toast med skagen, desserten som bestod av någon kaka och lemoncurd. Till det drinkar och så självklart dans till DJ:n Nause! Nej men det var så roligt!

Idag är jag en aning trött men glad. Ikväll blir det inga drinkar då Balthazar har tid för sin ett-års spruta. Sen blir det nog en tidig kväll för att vara redo för fredag och helgens planer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram