31 december 2020 |  Helg

Nu skålar vi in det nya året

Dagen är här. Jag är så glad att 2020 närmar sig mot sitt slut och det har varit ett år där inte någon kunde förutse vad som skulle ske.

Ett blandat år och jag kommer ta med mig de saker som jag mår bra av, det som jag lärt mig att jag behöver i mitt liv. Det har varit omtumlande, roligt, skakigt och lärorikt. Jag har nog aldrig varit så här sjuk som jag varit detta år (dock ingen förkylning eller ”vanlig” sjukdom) och jag vill tro att 2021 kommer bjuda på en massa roligheter.

Jag fick sent igår kväll ett mejl (från min FÖRSTA GÄST) som bekräftade att vi nu kan börja spela in mitt projekt på Youtube som jag pratat om och detta kommer ske redan i januari. Det blir spännande och jag hoppas att ni vill titta! Annars blir det bara ett avsnitt, haha!

Diabetes-relaterat: Jag kommer fortsätta med mina injektioner och med min cgm även under nästa år som det känns nu. Jag trivs bra med det och det fungerar bra att korrigera ”enkelt” nu när det lagas en herrans mycket mat hemma hos mig. Och det är något jag verkligen ska fortsätta med.

Om någon timma ska jag träffa upp brorsan på ett glas, en fördrink för att sedan åka till Camilla på Lilla Essinge för att skåla in det nya året. Bara hon och jag. Vänligt som tusan! Det ska bli trevligt.

GOTT NYTT ÅR ÄLSKLINGAR!!!!! Utan er, vad tusan hade jag tagit mig till <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram