14 maj 2020 |  Diabetes

Nu kör vi

Jag hade ett möte i morse som jag var en aning nervös inför. Jag är en person som tänkte otroligt mycket på hur jag är, vem jag är, vad ska livet gå ut på egentligen och en herrans massa mer. Ja, ni hör vilken tankeverksamhet det kan vara vissa dagar.

När jag sedan fick höra ”Sara, det är inte det här du ska göra, du ska vara social, träffa människor, ha kul och bli inspirerad och inspirera andra” var som en gåva från något högre upp.

Det hela gick bra och det slutade med att jag nu ska träffa en karriärcoach. Vad nu det innebär men jag ser fram emot det mötet. Jag behöver vägledning. Eller kanske bara någon form av riktlinje.

För jag vet att när jag umgås med människor som inte lyfter mig eller som inte vill mig väl går allt åt pipsvängen. Även blodsockret får sig en rejäl käftsmäll. Men, när det rullar på och när jag mår bra, på riktigt, känns det som att ingenting kan stoppa mig. Inte ens ett högt blodsocker. För jag mår ju ändå bra?!

Är det rörigt att läsa? Eller gör jag mig lite förstådd ändå?

Nå väl. Jag har ett gäng möten innan jag kan svira om inför min och Hannas live-event på Instagram vid 19:00 ikväll. Så har du inget att göra tycker jag verkligen att du ska gå in på min Instagram och kolla. Vi ska prata om Diabetes och Alkohol! Ett ämne som kan vara känsligt men väldigt bra att prata om!

Vi ses ikväll, LIVE! Herregud. Jag är nog lite nervös ändå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram