5 juni 2019 |  Diabetes

Nordic Infucare

Nacka Stand! Första gången (tror jag) och utsikten är nog en av de bästa!

Nordic Infucare har sitt kontor (tills mitten av juli) här i Nacka Strand med världens finaste utsikt över vattnet!

Bokat lunch på restaurangen J. Värt ett besök om ni är där!

Jag tog in en Ceasarsallad och den var super-god. Till det glutenfritt bröd!

Evelina, jag, Josef och Anders. Vilket dröm-team!

Idag hade jag en inbokad lunch med Nordic Infucare vid deras huvudkontor i Nacka Strand. Jag har alltid undrat vad Infucare är för något och träffade först Evelina för några veckor sedan, om ni minns. Jag har bytt till Dexcom nu och får alltså mina sensorer av just Infucare. Därav mitt intresse och nyfikenhet av att veta mer vilka de är och vad de gör.

Det var alltså Evelina Rooney (Medical Science Liaison), Josef Smeds (Business Unit Manager) och Anders Ternander (Product Manager) som jag träffade och vi pratade en del om våra värderingar, diabetes, hur vi kan förbättra kommunikationen osv. Det var ett så himla inspirerande möte och jag är så glad över att de bjöd in mig!

Att träffa personer bakom ett stort företag som är genuint engagerade i sitt arbete glädjer mig. Jag har nu ett överflöd av energi och idéer som jag tillsammans med Infucare kommer att jobba vidare på. Wow säger jag bara! Vilka stjärnor som jobbar varje dag med att förenkla liver för bland annat oss diabetiker. Jag är helt överrumplad! Så glad!

Jag är i stunden på väg att smälta bort i hettan och ska strax bege mig mot stan. I morgon är det nationaldagen och det ser ut att bli riktigt pang-väder! Äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram