21 november 2019 |  Diabetes

No more blood

Jag har sedan march i år använt mig av CGM och av Dexcom G6. Det var en hel del turer då jag gjorde ett försök till att använda pump med closed loops – som inte riktigt slutade som jag ville eller som jag hade förväntat mig.

Men i och med att jag skulle gå tillbaka till injektioner igen efter 5 månader med pump fick jag ut Dexcom’s nya CGM G6. Det var som en helt ny värld som öppnades. Inga kalibreringar, inget blod på mina vita skjortor, inga mer stick i fingret.

Inför denna fotografering skulle jag ta fram mina diabetes ”prylar” och insåg att jag inte visste vart min blodsockermätare låg… Hittade den efter ett febrilt letande och ko på att jag inte tagit ett stick i fingret på väldigt länge.

Hur sjukt? Jag minns att när jag fick diabetes för 18 år sedan – då fanns inte cgm och stick i fingret var en vardaglig rutin. Inte längre.

Herregud så glad jag är för det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

12 december 2019 |  Blogg

Min torsdag

Läs mer
11 december 2019 |  Mat

Julbord, julångest?

Läs mer
10 december 2019 |  Diabetes

Vad hade du ätit?

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ mig på Instagram