21 november 2019 |  Diabetes

No more blood

Jag har sedan march i år använt mig av CGM och av Dexcom G6. Det var en hel del turer då jag gjorde ett försök till att använda pump med closed loops – som inte riktigt slutade som jag ville eller som jag hade förväntat mig.

Men i och med att jag skulle gå tillbaka till injektioner igen efter 5 månader med pump fick jag ut Dexcom’s nya CGM G6. Det var som en helt ny värld som öppnades. Inga kalibreringar, inget blod på mina vita skjortor, inga mer stick i fingret.

Inför denna fotografering skulle jag ta fram mina diabetes ”prylar” och insåg att jag inte visste vart min blodsockermätare låg… Hittade den efter ett febrilt letande och ko på att jag inte tagit ett stick i fingret på väldigt länge.

Hur sjukt? Jag minns att när jag fick diabetes för 18 år sedan – då fanns inte cgm och stick i fingret var en vardaglig rutin. Inte längre.

Herregud så glad jag är för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram