21 november 2019 |  Diabetes

No more blood

Jag har sedan march i år använt mig av CGM och av Dexcom G6. Det var en hel del turer då jag gjorde ett försök till att använda pump med closed loops – som inte riktigt slutade som jag ville eller som jag hade förväntat mig.

Men i och med att jag skulle gå tillbaka till injektioner igen efter 5 månader med pump fick jag ut Dexcom’s nya CGM G6. Det var som en helt ny värld som öppnades. Inga kalibreringar, inget blod på mina vita skjortor, inga mer stick i fingret.

Inför denna fotografering skulle jag ta fram mina diabetes ”prylar” och insåg att jag inte visste vart min blodsockermätare låg… Hittade den efter ett febrilt letande och ko på att jag inte tagit ett stick i fingret på väldigt länge.

Hur sjukt? Jag minns att när jag fick diabetes för 18 år sedan – då fanns inte cgm och stick i fingret var en vardaglig rutin. Inte längre.

Herregud så glad jag är för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram