17 juli 2018 |  Diabetes

Njuta av vardagen

Vill nästan säga godmorgon men det är det ju knappast och jag ska snart ner och köpa lite lunch. Idag är jag hemma och jobbar vilket är otroligt skönt. Jag kan varva mina jobb-timmar med att gå ner till vattnet och svalka mig. Och jag kan sitta på balkongen i skuggan och jobba. Lyx lyx lyx!

Det känns inte lika jobbigt att kalibrera och byta nålar osv (allt som sk göras dagligen) på en av favoritplatserna, balkongen. Jag titta på mina växter som fortfarande lever trots att jag har övervattnat dom galet mycket och tycker inte att livet är så jobbigt trots att det tar på krafterna att varje dag tänka på blodsockret, klibreringen och att itne glömma bort att packa ner extra socker ifall det skulle sjunka nu i värmen. 

Nu måste jag till affären och handla mat, magen kurrar, och sedan jobba vidare!

Vi hörs älsklingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram