17 juli 2018 |  Diabetes

Njuta av vardagen

Vill nästan säga godmorgon men det är det ju knappast och jag ska snart ner och köpa lite lunch. Idag är jag hemma och jobbar vilket är otroligt skönt. Jag kan varva mina jobb-timmar med att gå ner till vattnet och svalka mig. Och jag kan sitta på balkongen i skuggan och jobba. Lyx lyx lyx!

Det känns inte lika jobbigt att kalibrera och byta nålar osv (allt som sk göras dagligen) på en av favoritplatserna, balkongen. Jag titta på mina växter som fortfarande lever trots att jag har övervattnat dom galet mycket och tycker inte att livet är så jobbigt trots att det tar på krafterna att varje dag tänka på blodsockret, klibreringen och att itne glömma bort att packa ner extra socker ifall det skulle sjunka nu i värmen. 

Nu måste jag till affären och handla mat, magen kurrar, och sedan jobba vidare!

Vi hörs älsklingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram