26 april 2018 |  Snacks

Nick’s och Alvesta glass

HALLÅÅÅÅÅ!!! 

Jag måste ändå säga att jag är så glad över mitt driv. Både arbetsmässigt men även för min privata räkning. Jag var på GastroNord hela dagen idag för att träffa mina leverantörer och passade på under några minuter (de som fanns över) att träffa Nick’s. Och jag är en stor konsument av deras kexchoklad och deras coconut bar. Inte enbart för att det inte är något adderat socker utan för att de även är glutenfria och så otroligt goda. Jag har alltid en i väskan för jag tycker det är det perfekta mellanmålet och lätt att ta med sig. 

Nu fick jag äntligen testa glassen och jag fick även med mig en hem. Var det god? Svar, JA! Jag testade gräddkolan och jag kan bara säga att sommaren är räddad. Fy tusan vad den smakade bra. Som vanlig hederlig glass. 

Alvesta Glass har tillsammans med Nick’s tagit fram något så revolutionerande. En glass utan tillsatt socker. Den är gräddig och smakar precis som vanlig glass. Blodsockret ska inte påverkas något speciellt och det finns projekt nu med dessa fantastiska företag som jag längtar efter att bara dra igång. Det här är något jag själv köper hem och tycker är riktigt gott. Därför blir det väldigt roligt att promota för er!

Nu är jag helt död efter en dag fylld av massa nya intryck och inget sittande. 

Kärlek till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram