27 juni 2020 |  Blogg

När orken inte finns

Godmorgon!

Igår var en kämpig dag. Det kom tårar lite titt som tätt under dagen och som tur var, var jag inte ensam. Det är skönt. Under kvällen när smärtan lättade en aning blev jag överraskad med bubbel, för att dels fira att mina föräldrar fått inlett sin semester men även att fira min födelsedag!!! När jag fyllde år låg jag hemma i feber så det blev inte mycket firat just den dagen.

Jag blev så glad och varm i hela kroppen. Hungern kom en aning tillbaka och vi åt så himla god mat sent på kvällen. Vid 21.30 kunde jag inte hålla ögonen öppna längre och jag somnade på sekunden.

Idag när jag vaknade, vaknade jag av smärta. det kom tårar och livet kändes inte kul alls. Efter att värktabletterna hade börjat hjälpa till kunde jag till slut brygga en kopp kaffe och äta lite frukost. Det finns mycket mentalt då min kropp förändrats, jag har en kateter hängdes väldigt ocharmigt utanpå låret och att hungern inte är stabil men det kommer. Sakta men säkert.

Jag har min familj vilket är tur. Annars vet i tusan hur jag hade orkat.

Idag ska vi åka till Arkösund eller Sankt Anna. Det ska bli skönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For me it is important to eat a balanced diet and for me it means that I eat a little of everything. There is no "no" food and there is nothing that I remove from my diet if it is something I actually like. I am not a lover of pasta, but when we had settled down at this restaurant the other day, the only thing that was available that was gluten free (yes, I have celiac as well) was pasta. I think it is important that I can feel that there is no danger around food or bloodsugar, even though it is carbs, and that pasta wasn’t in my mind during the day, but it was delicious!!!We all make our choices. I encourage you to make choices that are good for YOU, and YOUR body. I sometimes eat low carb food, sometimes salad, sometimes I eat pizza. A balanced diet. I choose the food I crave and I have learned that my diabetes doesn’t have to be an obstacle. We will all make mistakes, and that's normal.To eat out can be a challenge, but it doesn’t means it will stop you from trying it enjoying the company 🌸After recovering from my eating disorder, it is important that I fuel my body with energy and nutrition. But also to make sure to eat delicious chocolate/bread or whatever it is I’m craving that day 💕
...

I am so happy and grateful that this is only a temporary moment. I know many people are worse off than I am, but sometimes it is difficult to find strength in what belongs to my everyday life. And these are feelings that I am aware of are normal.Life goes up and down and it can be tough that emotions you never felt before shows up. I think it's part of experiencing life and learning new things about myself.The most important thing I feel at the moment, is that I am surrounded by people who encourage and loves me! There are many fun things I have planned and I know I have a very fun summer to look forward to 💕
...

I have had a very good weekend 💕 The pain becomes less painful and it becomes easier to live a more “normal” life (what that means). But there is a lot to work on. During the weekend I have occasionally cried, laughed and felt incredibly weak. But the positive thing is I haven’t been alone.The mental part is still something I need to work on. I take one thing at a time. Because I know I am stronger that I think I am, and it’s okey to not be okey ❤️
...

Följ mig på Instagram