27 juni 2020 |  Blogg

När orken inte finns

Godmorgon!

Igår var en kämpig dag. Det kom tårar lite titt som tätt under dagen och som tur var, var jag inte ensam. Det är skönt. Under kvällen när smärtan lättade en aning blev jag överraskad med bubbel, för att dels fira att mina föräldrar fått inlett sin semester men även att fira min födelsedag!!! När jag fyllde år låg jag hemma i feber så det blev inte mycket firat just den dagen.

Jag blev så glad och varm i hela kroppen. Hungern kom en aning tillbaka och vi åt så himla god mat sent på kvällen. Vid 21.30 kunde jag inte hålla ögonen öppna längre och jag somnade på sekunden.

Idag när jag vaknade, vaknade jag av smärta. det kom tårar och livet kändes inte kul alls. Efter att värktabletterna hade börjat hjälpa till kunde jag till slut brygga en kopp kaffe och äta lite frukost. Det finns mycket mentalt då min kropp förändrats, jag har en kateter hängdes väldigt ocharmigt utanpå låret och att hungern inte är stabil men det kommer. Sakta men säkert.

Jag har min familj vilket är tur. Annars vet i tusan hur jag hade orkat.

Idag ska vi åka till Arkösund eller Sankt Anna. Det ska bli skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram