20 mars 2020 |  Snacks

När man får styra AW på egen hand

När det är som det är, hela situationen känns helt bisarr, och jag är hemmastadd behöver jag ”göra” något mellan varven, så jag inte blir galen på riktigt, och jag tänkte att nu finns det tid att jäsa olika typer av bröd medan jag jobbar. Har förberett mig med olika typer av mjölsorter osv ni förstår – sen saknades jäst. Det ekade tomt på hyllorna i affärerna – och ja, jag besökte några ska tilläggas.

Så, utan jäst inget bröd. Men det finns annat göttigt att baka! Som vanliga chokladbollar!

Kan vi bara ta en sekund och låta ögonen vila på smeten!

Sen till sist – havregrynen!

Rulla i kokos eller pärlsocker för den som vill de

Och eftersom att vår hederliga fredags aw är lite osäker har jag nu precis hällt upp ett glas vitt som jag njuter tillsammans med dessa godingar! Ändå en helt okej fredag må jag säga! Note: Det blir AW ! Så kul att få hänga med lite människor haha!

Ingredienser:

200 gram smör rumsvarmt
2 dl sötströ
6 dl havregryn, glutenfria om du är intolerant som jag
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
4 msk kallt starkt kaffe (jag tog espresso för jag älskar riktigt mörkt och smakrikt kaffe)
kokos

Gör så här:

Blanda smör, socker kakao, vaniljsocker och kaffe med en rejäl visp (eller köksmaskin). Tillsätt havregryn och blanda väl! Forma till bollar, rulla i kokos och ställ kallt eller bara ät! J*vlar vad gott! Och enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram