20 mars 2020 |  Snacks

När man får styra AW på egen hand

När det är som det är, hela situationen känns helt bisarr, och jag är hemmastadd behöver jag ”göra” något mellan varven, så jag inte blir galen på riktigt, och jag tänkte att nu finns det tid att jäsa olika typer av bröd medan jag jobbar. Har förberett mig med olika typer av mjölsorter osv ni förstår – sen saknades jäst. Det ekade tomt på hyllorna i affärerna – och ja, jag besökte några ska tilläggas.

Så, utan jäst inget bröd. Men det finns annat göttigt att baka! Som vanliga chokladbollar!

Kan vi bara ta en sekund och låta ögonen vila på smeten!

Sen till sist – havregrynen!

Rulla i kokos eller pärlsocker för den som vill de

Och eftersom att vår hederliga fredags aw är lite osäker har jag nu precis hällt upp ett glas vitt som jag njuter tillsammans med dessa godingar! Ändå en helt okej fredag må jag säga! Note: Det blir AW ! Så kul att få hänga med lite människor haha!

Ingredienser:

200 gram smör rumsvarmt
2 dl sötströ
6 dl havregryn, glutenfria om du är intolerant som jag
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
4 msk kallt starkt kaffe (jag tog espresso för jag älskar riktigt mörkt och smakrikt kaffe)
kokos

Gör så här:

Blanda smör, socker kakao, vaniljsocker och kaffe med en rejäl visp (eller köksmaskin). Tillsätt havregryn och blanda väl! Forma till bollar, rulla i kokos och ställ kallt eller bara ät! J*vlar vad gott! Och enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram