14 mars 2022 |  Mat

När man börjar se ljuset

Återigen är det ny vecka och även om jag känner att jag just nu i livet genomgår en eller någon form av förändring, till det bättre hoppas jag på, har jag verkligen tagit mig tid att ta det lugnt, fundera, tänka, reflektera över på vem jag är. Det är ett pågående ”projekt” eftersom att livet förändras men jag behöver dessa stunder. Det är viktigt för mig.

I fredags efter att kvällens planer blev inställda beslöt jag mig för att gå till Söderhallarna, köpa lite ost och en krydda jag vet finns där. När jag passerade götgatan tillbaka tog jag ett glas vin på Ljungrens för att sedan promenera hem.

Lagade Tortilla de Patatas (namn?) och somnade tidigt. Denna rätt var första gången för mig och det var verkligen super enkelt, tog dock lite tid då det görs i steg men värt!

I lördags var det så fint väder! Hade bestämt lunch med Eva på ”hennes” sida av Söder och inte mig emot. Att det börjar bli vår går inte att missa. Att möta personer som ler åt en utan anledning kan vara det finaste jag vet! Jag log, njöt i solen och bara kände mig så tillfreds, trots allt som händer.

Lunchen var bokad på ett av mina favoritställen nämligen Urban Deli! Hade det inte varit så satans dyrt hade jag ätit där varje lördag!

Fick frågan ”vad har du gjort nu då Sara?”. Fan, tänkte jag. Den där jäkla mandolinen jag äger (som jag använde när jag gjorde min spanska potatisomelett) ska bytas ut på en gång. Den är slö och jag riskerar att bli av med hela handen nästan gång…

Som alltid, jag försöker att hamna på någon vettig bild 😉

Nåväl, det fanns annat att göra/prata om än att ta bilder!

Vad vi åt kommer inte chockera någon tror jag. Caesarsallad. Den är värd varenda krona. Punkt slut.

Några helt underbara timmar senare kramades vi hej då. Att jag har Eva i mitt liv är jag så glad för. Även om hon är äldre än vad jag är känns det alltid så tryggt att vara med henne. Tack!

Kvällen gjorde jag inte många knop vilket var skönt. Det blev mina favoritchips med en ny dippsås (färdig, så lat) från Valio. Den var god. Inte mer än så.

Det blev söndag och enlig väderprognosen skulle det bli SOL!

Tog ett stopp på Djurgården och jag var inte ensam om att vilja gå runt där. Men mysigt och absolut värt.

Var ute hela dagen, letade sneakers, åt korv på pressbyrån i solen, tog av mig jackan och bara mådde så bra.

Avslutade såklart söndagen med brorsan. Han hade dock haft en annan söndag än jag. Han hade behövt vara tvungen att köpa ny spishäll då den han har slutat fungera..

Om jag däckade skönt i sängen efter att ha promenerat runt typ hela Stockholm? Ja! Tycker det är så skönt efter att ha varit ute en dag som denna. Man känner sig liksom ”genomblåst” och mör i kroppen på ett sätt som jag gillar. Det känns hälsosamt på något vis.

Myshelg verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram