19 december 2020 |  Mat

När man behöver en kram

Efter den här veckan har jag funderat och spenderat otroligt mycket tid själv. Vissa stunder självvald ensamhet vilket har varit skönt men även tid som inte har varit bekvämt att vara just ensam. Ofrivillig ensamhet. Som jag har berättat för er har jag saknat nätet och egentligen bara något så litet som en kram. Då har jag tur att jag bor granne med min brorsa.

Vi har haft en heldag på stan. Julhandlat in i det sista och vi kommer fortsätta i morgon igen då bådas tålamod verkligen sinade till slut. Vi har gått runt i en ganska så tom stad, ätit lunch på Fridays (minns när jag besökte Stockholm och målet var att äta på Fridays, det var status när man kommer från en ”liten” stad haha). Pommes och sallad är min grej.

Vi har haft så himla kul och relationer för mig är så viktigt. Att kunna spendera en dag med någon där tid inte känns viktigt betyder så mycket för mig. För alla tror jag?

Jag är hemma en sväng och laddar om batterierna och kissar. Vi kommer fortsätta kvällen med troligtvis kräftor som vi båda älskar!

Kramar? Ja, det har jag fått och jag mår så bra.

Ps. Dejten igår var katastrof. Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram