2 mars 2019 |  Helg

När livet kommer ikapp

Igår efter jobbet, på väg till en aw, ringer min bästa bästa kompis. Det var akut och när sådana saker händer släpper jag allt. Det blir som att allt som man tror är viktigt, inte alls betyder något. Jag spenderade kvällen på SÖS hos min vän och var där tills jag inte fick vara kvar längre. 

Åkte hem och kände mig helt tom. Trots att det inte var livshotande är det ändå något som jag reflekterade över sen när jag kom hem. Bäddade ner mig, skrev ner mina tankar och funderingar och lyckades somna hyfsat tidigt. 

Idag skiner solen och jag känner mig fortfarande lite off. Frukost och en promenad i solen kändes inte alla lika njutfyllt som det brukar. Frukosten smakade ingenting och kaffet blev bara något att skölja ner frukosten med. 

Jösses. 

Idag har tid hos optikern som jag har dragit ut på. Livet fortsätter. I eftermiddag ska jag på konsert (Janine Jansen) och jag hoppas att jag kan slappna av där och då. 

Var rädd om era nära och kära! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram