2 mars 2019 |  Helg

När livet kommer ikapp

Igår efter jobbet, på väg till en aw, ringer min bästa bästa kompis. Det var akut och när sådana saker händer släpper jag allt. Det blir som att allt som man tror är viktigt, inte alls betyder något. Jag spenderade kvällen på SÖS hos min vän och var där tills jag inte fick vara kvar längre. 

Åkte hem och kände mig helt tom. Trots att det inte var livshotande är det ändå något som jag reflekterade över sen när jag kom hem. Bäddade ner mig, skrev ner mina tankar och funderingar och lyckades somna hyfsat tidigt. 

Idag skiner solen och jag känner mig fortfarande lite off. Frukost och en promenad i solen kändes inte alla lika njutfyllt som det brukar. Frukosten smakade ingenting och kaffet blev bara något att skölja ner frukosten med. 

Jösses. 

Idag har tid hos optikern som jag har dragit ut på. Livet fortsätter. I eftermiddag ska jag på konsert (Janine Jansen) och jag hoppas att jag kan slappna av där och då. 

Var rädd om era nära och kära! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram