6 mars 2021 |  Helg

När kaffet smakar extra bra

Jag har landat hemma i Norrköping och det känns idag som jag tog ”rätt” beslut igår kväll att faktiskt åka hem. Det har känts rörigt med alla känslor under veckan och när jag såg pappa stå och vänta på mig när jag klev av tåget kom tårarna igen. Jag känner mig svag och trött.

Vi åt omelett, rostmackor och drack te igår kväll. Precis vad jag behövde. Somnade som en stock och vaknade upp med en helt ny energi. Mötte morgonen vid min favoritplats (i alla fall helt underbar plats) på ”landet” och hälsade på hästarna som går runt där och njuter. Känns som jag blivit frälst haha

Nu äter jag frukost, rostmackor med ost och en kopp kaffe som jag lyckades göra alldeles för svag. Men trots det, en helt underbar morgon!

Idag ska vi åka och titta på kakel/mosaik då jag ska göra om lite i min hall i Stockholm!

Ha en fin helg älsklingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram