18 augusti 2020 |  Bröd

När jag själv blir överrumplad

När energin tog slut igår efter en fullspäckad måndag med mejl osv vet jag att jag behöver tänka på annat. Jag tog en promenad när det var lite svalare ute och gick såklart förbi affären. Några mjölsorter senare visste jag inte riktigt vad som skulle bakas. Jag gillar att jag har hittat något som får mig att koppla av och tänka på något helt annat. Eller inte tänka alls? Hjärnan behöver vila liksom.

Jag har inga direkta mått men eftersom att detta bröd blev riktigt lyckat och svingott kommer jag testa igen och försöka komma ihåg för att dela med mig. Jag hade bland annat i:

Rismjöl, bovetemjöl, apriskoser, linfrön, solroskärnor, pumpakärnor, havssalt, yoghurt och psyllium.

Det är en tisdag men mest jobb men ska försöka att ta mig ut mellan varven för att inte fastna framför skärmen inomhus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram