18 augusti 2020 |  Bröd

När jag själv blir överrumplad

När energin tog slut igår efter en fullspäckad måndag med mejl osv vet jag att jag behöver tänka på annat. Jag tog en promenad när det var lite svalare ute och gick såklart förbi affären. Några mjölsorter senare visste jag inte riktigt vad som skulle bakas. Jag gillar att jag har hittat något som får mig att koppla av och tänka på något helt annat. Eller inte tänka alls? Hjärnan behöver vila liksom.

Jag har inga direkta mått men eftersom att detta bröd blev riktigt lyckat och svingott kommer jag testa igen och försöka komma ihåg för att dela med mig. Jag hade bland annat i:

Rismjöl, bovetemjöl, apriskoser, linfrön, solroskärnor, pumpakärnor, havssalt, yoghurt och psyllium.

Det är en tisdag men mest jobb men ska försöka att ta mig ut mellan varven för att inte fastna framför skärmen inomhus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Darlings! It’s Friday and I am so happy that I have a calm weekend ahead. It’s been a week with so much work that I’ve literally have no idea if I can trust my calendar anymore (= tired brain!) But! I love that my bg has been working with me and that I have so much to look forward to 💕 Wish you all a happy Friday 💙 ...

Wherever I am - still a t1 ...

Följ mig på Instagram