13 januari 2023 |  Event

När jag inte är i behov av betablockerare

Igår var det dags. Premiär för min del att stå på scen och prata om hudvård. Jag har stått på scen många gånger. Går inte att räkna antal gånger då jag har sen 4-års ålder haft ett fokus om att bli violinist. Den nervositet som jag upplevde under de sista åren som musiker var hemsk. Jag glömde till och med bort vad jag hette. Började ta betablockerare som till en viss gräns hjälpte men absolut ingen lösning.

Nu har jag blivit äldre (inte alltid kul), och mer säker på vem jag är och såklart på att jag kan. Inte alls på samma sätt som tidigare.

Jag träffade en tjej på nyår som jag klickade med. Hon, där och då bland allt nyårsfirande bjöd hon in mig som gäst till ett event 12 januari på Grappe för att prata om hudvård för män och kvinnor.

De som var bjudna på eventet vad deras kunder, advokateter, jurister osv. Det började med en vinprovning som jag fick vara med på och herregud vilka goda viner!!!!

Kanske bra med några klunkar gott Châteauneuf-du-Pape vin innan det var min tur! Det var så himla roligt!!!

Jag skulle vilja säga att för att vara mitt första uppträdande i denna genre gick det väldigt väldigt bra! Jag tycker det är otroligt roligt att stå på scen, att prata och att se hur publiken reagerar osv. Det skrattades och skämtades under tiden vilket gjorde det hela, såklart, mycket enklare!

Jag pratade om ovan produkter från Ole Henriksen. Mitt favoritmärke personligen och det är Unisex. Passar alla!

Efter vinprovning, prat om hudvård och parfym blev det mingel i några timmar och det bjöds på chark, ostar, och ännu mer gott vin!

Tack tack tack för att jag fick komma och att få träffa personer jag gärna hänger med snart igen! Vilket lyft för detta år, 2023!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram