29 juni 2022 |  Blogg

När en stressig vår sätter spår

När klockan slog 16.00 satt jag hos Anna på Fagr. Det är alltid en lättnad att sätta sig i frisörstolen när jag vet att allt hon gör, blir dunderbra!

Mitt hår har känts slitet och otroligt torrt trots att jag gjort massa kurer, inpackningar osv…

När hon skulle lägga slingor i håret frågade hon hur min vår har varit. Tuff. Blev mitt svar. Jag har gått till Anna i några år nu så hon vet om det mesta i stora drag. Hon sa att det syns på håret att det inte har varit lätt.

Det fick mig ändå att börja reflektera över hur början av 2022 har varit. Otroligt kämpig, tuff, och det kanske inte är så konstigt att jag efter massa läkarbesök, provtagningar, operation, en i min närhet som blivit sjuk, en relation som är tuff som tagit mycket av min energi, min katt har åkt in till akuten, jag har varit inne på akuten osv, att jag känner mig helt slut. Listan kan göras lång. I och med allt detta har stressen blivit något som jag känner varje dag, sömnen har blivit sisådär, huvudvärk och bla bla bla. Jag tror ni fattar min poäng. Det som jag reflekterade över när jag satt där var hur jag mycket jag drömmer om en lugn sommar. Att bara få vara. Att inte uppleva några större problem, inga relationsbekymmer, att ingen i min närhet ska må dåligt och att jag ska få slippa besöka sjukhuset.

Tänk att håret tar stryk på en gång. Lite trist men nu gäller det att vända en tuff vår till en fantastisk sommar! Lättare sagt än gjort men ska absolut försöka!

Några timmar senare var jag ute igen i värmen (jag älskar det!!!!) och kände hur ett lugn infann sig. Mitt nyfärgade och klippta hår var precis vad jag behövde.

Jag älskar Stockholm och speciellt nu när det känns som jag befinner mig på en annan kontinent. Men, jag längtar även till att lämna Stockholm för ett tag.

Idag började jag min morgon med det somrigaste! Jordgubbar, mjölk och socker (sötströ). Det är så sjukt gott och känns hälsosamt (tänker på håret haha).

Nu håller jag tummarna för att det inte blir så mycket regn som väderleken säger. Mer sol tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram