4 september 2019 |  Event

När en ny värld öppnas

Det är mycket som händer och igår när jag tog en kaffe med en person som jag blev ihopkopplad med via LinkedIn insåg jag att allt som jag gör låter helt galet. Det blev en sen natt då jag satt i telefonmöte och efter det var jag tungen att redigera och korrigera några texter (från intervjuerna jag gjorde förra veckan) som skulle skickas in senast idag. Ikväll återstår det en text, puh!

Idag ska jag också strukturera upp kommande event som jag håller tillsammans med BD på måndag vilket kommer bli så bra. Vi är 40 st anmälda, i morgon ska vi trolgitvis spela in en videosnutt till er, fredag ska jag och Kajsa, som styr med allt och är den mest härliga och inspirerande person, äta lunch, spela in mer content och planera det sista inför måndagen.

Med detta i rullning fick jag mejl om att sitta i panelen för ”Frontiers Health 2019” i Berlin i november, min galna Barcelona-resa som måste bokas in samt fundera ut hur det ska se ut logistiskt, i slutet av september samt att försöka hinna med mitt sociala liv med vänner och familj! En viktig del som inte får prioriteras bort.

Det är en helt ny vardag och en värld som står på glänt och väntar! Nu kör vi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram