4 september 2019 |  Event

När en ny värld öppnas

Det är mycket som händer och igår när jag tog en kaffe med en person som jag blev ihopkopplad med via LinkedIn insåg jag att allt som jag gör låter helt galet. Det blev en sen natt då jag satt i telefonmöte och efter det var jag tungen att redigera och korrigera några texter (från intervjuerna jag gjorde förra veckan) som skulle skickas in senast idag. Ikväll återstår det en text, puh!

Idag ska jag också strukturera upp kommande event som jag håller tillsammans med BD på måndag vilket kommer bli så bra. Vi är 40 st anmälda, i morgon ska vi trolgitvis spela in en videosnutt till er, fredag ska jag och Kajsa, som styr med allt och är den mest härliga och inspirerande person, äta lunch, spela in mer content och planera det sista inför måndagen.

Med detta i rullning fick jag mejl om att sitta i panelen för ”Frontiers Health 2019” i Berlin i november, min galna Barcelona-resa som måste bokas in samt fundera ut hur det ska se ut logistiskt, i slutet av september samt att försöka hinna med mitt sociala liv med vänner och familj! En viktig del som inte får prioriteras bort.

Det är en helt ny vardag och en värld som står på glänt och väntar! Nu kör vi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram