4 september 2019 |  Event

När en ny värld öppnas

Det är mycket som händer och igår när jag tog en kaffe med en person som jag blev ihopkopplad med via LinkedIn insåg jag att allt som jag gör låter helt galet. Det blev en sen natt då jag satt i telefonmöte och efter det var jag tungen att redigera och korrigera några texter (från intervjuerna jag gjorde förra veckan) som skulle skickas in senast idag. Ikväll återstår det en text, puh!

Idag ska jag också strukturera upp kommande event som jag håller tillsammans med BD på måndag vilket kommer bli så bra. Vi är 40 st anmälda, i morgon ska vi trolgitvis spela in en videosnutt till er, fredag ska jag och Kajsa, som styr med allt och är den mest härliga och inspirerande person, äta lunch, spela in mer content och planera det sista inför måndagen.

Med detta i rullning fick jag mejl om att sitta i panelen för ”Frontiers Health 2019” i Berlin i november, min galna Barcelona-resa som måste bokas in samt fundera ut hur det ska se ut logistiskt, i slutet av september samt att försöka hinna med mitt sociala liv med vänner och familj! En viktig del som inte får prioriteras bort.

Det är en helt ny vardag och en värld som står på glänt och väntar! Nu kör vi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram