4 september 2019 |  Event

När en ny värld öppnas

Det är mycket som händer och igår när jag tog en kaffe med en person som jag blev ihopkopplad med via LinkedIn insåg jag att allt som jag gör låter helt galet. Det blev en sen natt då jag satt i telefonmöte och efter det var jag tungen att redigera och korrigera några texter (från intervjuerna jag gjorde förra veckan) som skulle skickas in senast idag. Ikväll återstår det en text, puh!

Idag ska jag också strukturera upp kommande event som jag håller tillsammans med BD på måndag vilket kommer bli så bra. Vi är 40 st anmälda, i morgon ska vi trolgitvis spela in en videosnutt till er, fredag ska jag och Kajsa, som styr med allt och är den mest härliga och inspirerande person, äta lunch, spela in mer content och planera det sista inför måndagen.

Med detta i rullning fick jag mejl om att sitta i panelen för ”Frontiers Health 2019” i Berlin i november, min galna Barcelona-resa som måste bokas in samt fundera ut hur det ska se ut logistiskt, i slutet av september samt att försöka hinna med mitt sociala liv med vänner och familj! En viktig del som inte får prioriteras bort.

Det är en helt ny vardag och en värld som står på glänt och väntar! Nu kör vi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram