24 augusti 2020 |  Helg

När det känns tung

På en måndag som denna känner jag bara för att swisha tillbaka till helgen som precis var. Det var inget tungt utan bara en massa roligheter!

I fredags mötte jag upp brorsan för ett glas på Debasers uteservering. Så trevligt! Vi fick oliver gratis då de först var slut (en miss från dom) och det tackar man ju inte nej till 😉

När det var fler som ville vara med gick vi till ett annat ställe runt hörnet, utomhus och corona-vänligt. Jag hade inte träffat detta gäng (även kallat mitt aw-gäng) sen innan sommaren så det var riktigt kul att träffa alla igen!

Det blev en tidig kväll då det började regna och jag var alldeles för tunt klädd. Gick hem och tog en varm dusch.

Under lördagen innan min Diabetes meet up, gjorde vi ett stopp för att gå på vernissage vilket visade sig va en loppis. En loppis som jag inte alls föll för så det blev inte många minutrar tyvärr.

Vad gjorde vi istället? Jo, badade såklart! Nakenbad är minsann underskattat.

Efter att vi torkat gick vi till vårt nyfunna ställe vid Gröndal och njöt i solen innan jag var tvungen att rusa till Rålis för Diabetes-häng!

Söndagen var vi alla nog lite småsega men vi var bestämda att vi skulle bada. Jag hade för en gångs skull med mig bikinin och handduk.

Det var en aning kyligare så vi stannade för lunch innan

Jag hade ätit innan då jag nu går på den fantastiska (inte alls) dieten innan min koloskopi som är nu på lördag. Alltså, noll fibrer för min del. Men maten såg riktigt god ut!

Det blev tyvärr inget bad och ingen paddling heller då det började blåsa och jag blev nervös, haha! Vi satt där i några timmar tills vi blev helt kalla och kvällen blev en lugn sådan. Förberedde en massa inför denna vecka och såklart, tog mitt dygnsinsulin!

Glöm inte att det fortfarande är koden ”Time10” som gäller för att få 10% rabatt Här

Tack igen för en helt magisk helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram