21 juni 2022 |  Diabetes

När blodet forsar

Vid klockan 22 igår kväll stod jag i hissen för att besöka gynakuten. Jag var trött och det kändes så typiskt att det händer mig.

Som ni vet opererade jag bort mina höggradiga cellförändringar för 11 dagar sen och jag vet att det skulle komma en dag med lite mer kraftigare blödningar. Så, vid lunch igår kände jag när jag stod och skulle betala min mat att det kom. Det var som en kran.

Efter någon timma var jag tvungen att köpa fler bindor, nya trosor då det var så kraftiga blödningar att jag inte ens hann med själv att byta.

Dagen gick och jag jobbade på trots det och tänkte nog att det skulle avta.

Det tog några timmar från det att jag kom och vid 01-tiden fick min underbar läkare stopp på den värsta blödningen innan jag kunde åka hem och sova några få timmar. Jag mår bra idag, känner att jag fått alldeles för lite sömn och huvudvärken är svår att undgå.

Nu hoppas jag att det blir en lugn sommar utan några besök hos läkare eller hos akuten. Jag är trött på det här nu.

Vet inte riktigt hur privat jag ska vara på mina kanaler men jag känner att jag vill dela med mig av detta då det ingår i livet att det ibland kommer oförutsägbara händelser. Jag tror att jag kan hantera dessa oförutsägbara händelser bra i kombination med min diabetes då jag har en bra kontroll över det som kan och ska kontrolleras. Det gör att jag inte behöver fokusera på min diabetes utan enbart lägga all energi på att må bättre. Förstår ni mig?

Jag tror därför det är viktigt att lära sig hur sin egna kropp och diabetes fungerar för livet kommer att ”förgyllas” med situationer som du inte är beredd på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram