16 augusti 2020 |  Helg

Nakenbad, vinlunch och bröd

Vilken pang-söndag det blev till slut! Mina planer ställdes in i morse och jag visste inte riktigt vad eller hur jag skulle spendera min söndag. Tur att jag är så otroligt flexibel och spontan 😉 Ringde brorsan och hans plan var att jag skulle följa med och handla. Men det blev mer än bara ett affärbesök!

Vi började med en promenad mot Gröndalsområdet och hamnade av en slump på en vernissage! De hade precis öppnat och vi var först på plats.

Det var tre tjejer som gick på en konstskola och som hade gjort en massa härliga konstverk och skulpturer. Jag ville gärna ha tavlan med mediciner på, såklart. Haha, är jag konstig? Fick en bra känsla och har en uppgift till en av tjejerna som jag precis mejlat. Hoppas hon kan skapa det jag vill ha!

Efter en mejladress rikare och ett glas halvdant rödvin innanför rocken gick vi gick bort till den plats jag alltid velat besöka. En plats som alltid verkar vara så trevlig och så ”festlig” för lunch!

Lax, färskpotatis (som det ätit alldeles för lite nu i sommar) och en jäkla god sallad!

Inte alltid redo för foto men här har ni mig, nöjd och glad för mat och ett glas rose på den plats jag längtat att besöka!

På vägen hittade vi en plats där det växte tomater (som jag blev så avis på att jag är tvungen att visa er också), grönkål, svartkål och en massa härligheter! Jag vill verkligen ha en stor trädgård och massa växter. Precis som den vi passerade

Då det var värmebölja eller fortfarande är skulle vi ta en dopp för att svalka oss. Det blev ett nakenbad för min del (inte fel det heller) och det var HELT FANTASTISKT! Vet inte om det är för att det känns mer okej?! på söder. Men det är underskattat. Är jag gammal som inte bryr mig?

Nåväl. Efter en heldag i solen gick vi till slut till affärer (brorsan skull) och jag fick med mig så mycket som två gurkor och ett bröd jag inte testat förut. Glutenfritt från BriMa. Som ni vet bakar jag en massa bröd men jag älskar trots allt att testa bröd från affären.

Ska smaka detta ikväll! Så exalterad, haha!

Så här vill jag spendera varje söndag. Jag älskar det här vädret som i förmodligen redan vet och jag känner mig så levande. Härligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

19 september 2020 |  Recept

Low Carb frallor

Läs mer
18 september 2020 |  Event

World Patients Day 2020

Läs mer
15 september 2020 |  Blogg

Kickstart

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Today I ate brunch with one of my best friends who also has t1. She told me that it has been a journey with different diets, rigid approaches and exciting development of diabetes “tools”. "Everything was worse before, even life-threatening"When she got diabetes she read in a children's book that a person with type 1 diabetes does not live longer than 30 ... she decided at that moment to live life just as she wanted to. Eat food that she likes, travel and enjoy life!Said and done. Today, 53 years later, she is feeling great and her diabetes does not stop her from continuing to live! That’s inspiring 💙
...

What a week! Completely thrilled, exhausted and excited! I am so honored to have been awarded a full #dedoc° voices scholarship! Yesterday we had the kick-off event which was so exciting. Looking forward to next weeks virtual #EASD2020 and #ISPAD2020To support a project like this, I’m proud! I love to meet and be in this together with so many inspiring friends ❤️#payitforward
...

Smile, laugh, and hug someone you trust. These simple therapies will make you unstoppable and maybe not think of your diabetes for a while 💙 ...

It’s not often you get to see me in jeans! But, it’s important to sometimes try something new, right 😉 I have had a “kick-start” of this week and I am so blessed to have all these incredibly amazing people around me ✨ ...

Följ mig på Instagram