16 augusti 2020 |  Helg

Nakenbad, vinlunch och bröd

Vilken pang-söndag det blev till slut! Mina planer ställdes in i morse och jag visste inte riktigt vad eller hur jag skulle spendera min söndag. Tur att jag är så otroligt flexibel och spontan 😉 Ringde brorsan och hans plan var att jag skulle följa med och handla. Men det blev mer än bara ett affärbesök!

Vi började med en promenad mot Gröndalsområdet och hamnade av en slump på en vernissage! De hade precis öppnat och vi var först på plats.

Det var tre tjejer som gick på en konstskola och som hade gjort en massa härliga konstverk och skulpturer. Jag ville gärna ha tavlan med mediciner på, såklart. Haha, är jag konstig? Fick en bra känsla och har en uppgift till en av tjejerna som jag precis mejlat. Hoppas hon kan skapa det jag vill ha!

Efter en mejladress rikare och ett glas halvdant rödvin innanför rocken gick vi gick bort till den plats jag alltid velat besöka. En plats som alltid verkar vara så trevlig och så ”festlig” för lunch!

Lax, färskpotatis (som det ätit alldeles för lite nu i sommar) och en jäkla god sallad!

Inte alltid redo för foto men här har ni mig, nöjd och glad för mat och ett glas rose på den plats jag längtat att besöka!

På vägen hittade vi en plats där det växte tomater (som jag blev så avis på att jag är tvungen att visa er också), grönkål, svartkål och en massa härligheter! Jag vill verkligen ha en stor trädgård och massa växter. Precis som den vi passerade

Då det var värmebölja eller fortfarande är skulle vi ta en dopp för att svalka oss. Det blev ett nakenbad för min del (inte fel det heller) och det var HELT FANTASTISKT! Vet inte om det är för att det känns mer okej?! på söder. Men det är underskattat. Är jag gammal som inte bryr mig?

Nåväl. Efter en heldag i solen gick vi till slut till affärer (brorsan skull) och jag fick med mig så mycket som två gurkor och ett bröd jag inte testat förut. Glutenfritt från BriMa. Som ni vet bakar jag en massa bröd men jag älskar trots allt att testa bröd från affären.

Ska smaka detta ikväll! Så exalterad, haha!

Så här vill jag spendera varje söndag. Jag älskar det här vädret som i förmodligen redan vet och jag känner mig så levande. Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram