17 april 2020 |  Diabetes

Naiva beslut, nya möten och vin på Nobis

Äntligen fredag! Jag har fått in en bra rutin hemma och försöker att inte att alla dagar ska bli som ”helg”. Därför har jag en fredagskänsla idag vilket är helt underbart!

Igår skulle jag möta upp med min Stina, som är fotograf, som jag lärde känna när jag skulle lämna in min kamera för lagning förra året. Hon jobbade där och vi klickade helt enkelt.

Var en aning orolig över vädret då det helt plötsligt kom lite regn och solen försvann…

Vi tog en kaffe på 7-eleven och styrde upp ett litet möte inne i värmen, haha!

Efter några ”tagningar” ute blev det alldeles för kallt så vi smet in på Nobis. Där byttes det om och vi fick OK att fota även där inne!

Miljön där är helt underbar! Vi var i princip helt ensamma, vilket passade bra, och vi pratade, drack lite vin och drog av några bilder! Ska bli så kul att få se de sen!

Det byttes om ännu en gång inne på toaletten och jag tror att de andra gästerna var lite nyfikna på vad som egentligen försiggick

Vi checkade ”ut” vid 20:30-tiden och ville kanske egentligen checka ”in” då det tog emot lite att lämna hotellet för att gå ut i blåsten.

Vi hade så himla trevligt och roligt! Vi babblade på en massa mellan varven och det är nästan helt sjukt hur lika vi är i sättet att tänka trots en åldersskillnad. Detta kommer nog vara början på ett framtida samarbete och vi pratade även om nya projekt som jag vill dra igång, inom diabetes såklart!

Under senaste dagarna har jag tagit några riktigt naiva beslut som jag var tvungen att hantera innan denna fotografering vilket kändes sådär. Försökte lösa allt på vägen och Stina, fotografen, fick mig på andra tankar vilket var skönt! Innan jag somnade fick jag avklarat mina ”misstag” och jag kunde sova lugnt och skönt! Puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram