17 april 2020 |  Diabetes

Naiva beslut, nya möten och vin på Nobis

Äntligen fredag! Jag har fått in en bra rutin hemma och försöker att inte att alla dagar ska bli som ”helg”. Därför har jag en fredagskänsla idag vilket är helt underbart!

Igår skulle jag möta upp med min Stina, som är fotograf, som jag lärde känna när jag skulle lämna in min kamera för lagning förra året. Hon jobbade där och vi klickade helt enkelt.

Var en aning orolig över vädret då det helt plötsligt kom lite regn och solen försvann…

Vi tog en kaffe på 7-eleven och styrde upp ett litet möte inne i värmen, haha!

Efter några ”tagningar” ute blev det alldeles för kallt så vi smet in på Nobis. Där byttes det om och vi fick OK att fota även där inne!

Miljön där är helt underbar! Vi var i princip helt ensamma, vilket passade bra, och vi pratade, drack lite vin och drog av några bilder! Ska bli så kul att få se de sen!

Det byttes om ännu en gång inne på toaletten och jag tror att de andra gästerna var lite nyfikna på vad som egentligen försiggick

Vi checkade ”ut” vid 20:30-tiden och ville kanske egentligen checka ”in” då det tog emot lite att lämna hotellet för att gå ut i blåsten.

Vi hade så himla trevligt och roligt! Vi babblade på en massa mellan varven och det är nästan helt sjukt hur lika vi är i sättet att tänka trots en åldersskillnad. Detta kommer nog vara början på ett framtida samarbete och vi pratade även om nya projekt som jag vill dra igång, inom diabetes såklart!

Under senaste dagarna har jag tagit några riktigt naiva beslut som jag var tvungen att hantera innan denna fotografering vilket kändes sådär. Försökte lösa allt på vägen och Stina, fotografen, fick mig på andra tankar vilket var skönt! Innan jag somnade fick jag avklarat mina ”misstag” och jag kunde sova lugnt och skönt! Puh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram