3 oktober 2020 |  Blogg

Några hektiska dagar

Det är lördag och jag sitter här med kopp nr 2 av mitt kaffe. Det har infunnit sig ett lugn hos mig och jag är så glad att allt löste sig igår eftermiddag. Den här veckan har varit känslomässigt brutal.

I torsdags kväll hade jag skrivit på ett avtal. Men det var en puck som fortfarande låg som en tung mantel över mina axlar. Där och då visste jag inte om jag skulle gråta eller om jag skulle fira. Att veta att man ska lämna ett jobb och inte veta hur framtiden ska se ut är för mig en känsla jag inte vill vara i. Men, som den positiva själ jag är fanns det inte att jag skulle deppa ihop utan gå ut och ha kul!

Varje morgon gjorde jag mig iordning och sminkade mig trots att det inte var något jag var tvungen till. Men jag vill tro att det gav mig styrka och energi. Istället för att sitta i mjukiskläder, lätt att man blir lite ”slapp” då. Håller ni med?

Igår, fredag, vad den tuffaste dagen någonsin. Det blev förhandling om framtiden, jobb och diverse beslut att försöka ta. Att ta beslut när man själv inte vet vad som är rätt/fel är svårt. Jag grät om vartannat i stress, försökte ta en lugn promenad (gick inte alls, slutade typ med att jag kom på mig själv att nästan springa…), svårt att äta osv. MEN vid 17 blev allt klart och jag kände att den molande huvudvärken som jag haft sen tidig morgon försvann. Lugnet infann sig och kände mig nöjd.

Mötte upp min vän Sara på ett glas innan jag gick hem för att bara vara.

Ett glas gott vin, Disney och chips. Jag somnade tidigt och jisses vad trött jag var. Värre än vanligt, haha!

Nu har jag ätit några skivor av detta bröd som jag snodde ihop under veckan mitt bland allt annat som pågick.

Vad är det som har hänt?

Jag kommer sluta på min tjänst på onsdag nästa vecka och börja ett helt nytt och spännande jobb på torsdag! Jag är så gad och så exalterad!

2 kommentarer till “Några hektiska dagar”

  • haha ja, jag är singel! Dejtinglivet i Stockholm tror jag är som i vilken annan stad. Finns både ris och ros 😉 Ser inga hinder med att dejta som diabetiker 🙂 Det kommer fram oftast innan första dejten att jag har diabetes då det är en del av mitt jobb 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

  Följ mig på Instagram