12 april 2020 |  Helg

Mysdag på stan

Det kändes att det dels är röd dag (påskdag) men även att det är söndag. På vägen mot stan möttes jag av skylten som ni ser ovan. En skylt som jag vill se mer av! Blev så glad av denna att jag på vägen hem var tvungen att ta samma promenadstråk för att fota den.

Jag mötte upp mina två bästisar Kim och Lexi. Kim vet ni om sen förut, min Australienska vän, och Lexi är från USA. Vi hade lite problem med att hitta en vinbar och det ekade tomt till och med på Stureplan. Till slut gick vi till eller mot Rådmansgatan och såg denna mysiga vin och kaffebar – Savant Bar

Vi satt nästan ensamma och fick ett otroligt (jäkla dyrt) rött vin som smakade helt gudomligt! Det var värt varenda krona då stället var super trevligt och sällskapet guld värt! Vi har sagt att vi måste göra detta till en veckotradition. Inte vinet kanske men att ses nu när det börjar bli bättre väder och behovet av att vara social är enormt.

Hoppas ni har haft en bra påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram