25 september 2020 |  Diabetes

Myabetic Diabetes Awards 2020

Nu ni! Nu behöver jag ER HJÄLP! Herregud. I somras när jag fick reda på att de har valt MIG, trodde jag att jag skulle få hjärtstopp (skämt åsido). Det är så häftigt att de vet om lilla mig och jag är så stolt att jag kan inspirera globalt med min positiva anda. Att diabetes inte ska få stoppa att förverkliga sina drömmar eller att kunna leva ett liv och leva i en vardag där diabetes inte ska bli ett hinder.

RÖSTA HÄR!!!!!

Jag skulle bli så glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram