16 oktober 2018 |  Diabetes

Multiple Daily Injections

Jag har pratat mycket om vikten av att variera sina stickställen om du är som jag. En MDI-person. Alltså, multiple daily injection. Jag vet inte exakt hur många injektioner jag tar varje dag men det är ganska många. 

Det är för mig en ganska viktig punk då jag skälv märker av dessa lipohypertrofi:er och vill definitivt inte göra det värre. Utan, jag vill bli av med dessa. 

Det största målet för mig är just nu att byta kanyl varje gång jag ska ta en spruta och det faller sig inte naturligt varje gång, tyvärr. Nästa steg är att inte ta på samma ställe. Rotation är super viktigt. Och hur ska jag komma ihåg vart jag senast tog? Jo! Genom att göra en liten markering. Fult blir det men jag tänker att det får bli så till en början för att jag ska få in det som en naturlighet. 

Hur gör du för att få rotation på dina injektioner? 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Something big happened to me last week 🙌🏻 From #dexcomg6 to #dexcomg7 ! It was a big moment, you can tell by the look on my face 💕#ad and I love that I can see, in the Dexcom app, the trend graph AND the Clarity data 💙 all that in one screen 🤩 YAY to this!

#diabetes #diabetic #t1d #dexcomwarrior #öppendiabetes
...

Guess how many questions I’ve got this weekend regarding the “nicotine patch” I’ve got on my arm 🫠 too many! ...

Följ mig på Instagram