16 oktober 2018 |  Diabetes

Multiple Daily Injections

Jag har pratat mycket om vikten av att variera sina stickställen om du är som jag. En MDI-person. Alltså, multiple daily injection. Jag vet inte exakt hur många injektioner jag tar varje dag men det är ganska många. 

Det är för mig en ganska viktig punk då jag skälv märker av dessa lipohypertrofi:er och vill definitivt inte göra det värre. Utan, jag vill bli av med dessa. 

Det största målet för mig är just nu att byta kanyl varje gång jag ska ta en spruta och det faller sig inte naturligt varje gång, tyvärr. Nästa steg är att inte ta på samma ställe. Rotation är super viktigt. Och hur ska jag komma ihåg vart jag senast tog? Jo! Genom att göra en liten markering. Fult blir det men jag tänker att det får bli så till en början för att jag ska få in det som en naturlighet. 

Hur gör du för att få rotation på dina injektioner? 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram