16 oktober 2018 |  Diabetes

Multiple Daily Injections

Jag har pratat mycket om vikten av att variera sina stickställen om du är som jag. En MDI-person. Alltså, multiple daily injection. Jag vet inte exakt hur många injektioner jag tar varje dag men det är ganska många. 

Det är för mig en ganska viktig punk då jag skälv märker av dessa lipohypertrofi:er och vill definitivt inte göra det värre. Utan, jag vill bli av med dessa. 

Det största målet för mig är just nu att byta kanyl varje gång jag ska ta en spruta och det faller sig inte naturligt varje gång, tyvärr. Nästa steg är att inte ta på samma ställe. Rotation är super viktigt. Och hur ska jag komma ihåg vart jag senast tog? Jo! Genom att göra en liten markering. Fult blir det men jag tänker att det får bli så till en början för att jag ska få in det som en naturlighet. 

Hur gör du för att få rotation på dina injektioner? 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram