10 januari 2019 |  Event

Möter världen

Nu på morgonen fick jag dessa två bilder skickade till mig från Alexander. Han jobbar för BD Diabetes Care i Ryssland och vi klickade under efter min föreläsning i Amsterdam. Han var otroligt genuin och vi pratade väldigt mycket om hur länderna skiljer sig åt med ”hantering” av sin diabetes – Diabetes Management. Ryssland är ett speciellt land och det är många patienter som missköter sin diabetes pga kostnaderna för hjälpmedel. Sen är det även så att patienterna inte får ta del av den nya tekniken som kommer. Detta är så jobbigt att höra och prata om då jag som svensk har det väldigt bra i jämförelse.

Då jag har lite påbrå från just Ryssland (eller Baku) har jag alltid velat besöka Ryssland och Moskwa. Jag nämnde det för honom och nu ser det ut som att det kanske kommer att ske. Oavsett om det blir av eller hur det blir är det så otroligt häftigt att få vara med om just detta. Hur världen ”connectas” och vi alla blir vänner och kollegor. Just BD Diabetes Care är ett företag som jag är så glad över att få arbeta tillsammans med. Alla de personer som jag träffade i Amsterdam i Oktober vad så otroligt positiva och hjälpsamma. De vill verkligen väl. Att få se att de alla kämpar varje dag med att få ut tekniken bakom injektioner och nålar samt att vi som lever med diabetes varje dag ska få en mer lätthanterlig vardag. Det är guld!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram