14 oktober 2018 |  Helg

Möter solen

Det är söndag och jag kom på varför jag får en så sjuklig träningsvärk varje gång jag flyger. Jag har blivit flygrädd. Hör och häpna. Tänkte på det under flygresorna och den svett som produceras på händer och fötter är galen. Det liksom forsar, haha! Sorry för alla detaljer men vad i hela friden ska jag ta mig åt. Tänker på alla ljud, det galna att jag faktiskt sitter i luften (?). Känslan som jag får är otroligt obehaglig och det var nära att jag var tvungen att berätta det för flygvärdinnan. Men vad fasiken skulle hon ha gjort? Kan de ge en lugnande? 

Nåväl, idag mötte jag söndagen tillsammans med solen och det kan nog vara den bästa tiden på dygnet. Morgonen. Kolla alla färger!!! Njutieri deluxe!

Har redan dragit igång med jobb samtidigt med Lady Gaga musik från filmen A Star is Born som jag såg igår som får full pott från min sida. Slutade med att jag grät inne på salongen.

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram