16 juni 2021 |  Mat

Möten, firande och friterad potatis

Nu när vardagen är lite annorlunda så är jag förvirrad med vilken dag det är. Kanske inte så konstigt men har trott hela dagen idag att varit tisdag… haha men en ganska, trots allt, en väldigt härlig känsla

Idag har dagen gått undan. Jag har lämnat in mina sneakers för tvätt. Hur fantastiskt! Det har precis öppnat ett ställe nära mig när man lämnar in sina skor och sedan när man hämtar de är de rena och fina igen. Lite som ett sko spa.

Efter tre möten kändes mitt huvud otroligt tungt. Tog en promenad till Mariatorget för att möta upp min älskade Emma på ett glas! Vi satt i solen och jag sprang även på en gammal vän vilket var otroligt trevligt! Så fint att träffa på gamla vänner.

Det har njutits massa denna vecka och det är ”bara” onsdag. Jag känner att det är så jag vill att min födelsedagsvecka ska se ut 😉 vin, god mat, vänner och sol!

Sekunden efter denna bild togs fick jag ett sms om en leverans till min port som jag glömt bort… suck. Ni vet när leveransen kräver id.
Det vara bara att slurpa upp vinet och rusa hemåt.

Ikväll gjorde jag något som jag aldrig gjort förut. Friterade potatiskroketter! Var lite nervös över hur det skulle gå med friteringen men efter min inköp av en termometer igår gick det hur bra som helst!

När de var klara hade jag på smetana, löjrom, hackad rödlök och dill.

ni måste göra detta! Herregud så gott, kändes lyxigt och det gick fort!

i morgon fyller jag år. Det ska firas såklart. Jag känner mig idag inte alls gammal vilket är skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram