1 juli 2018 |  Mat

Mot Västkusten

Godmorgon älsklingar!

Vi åkte igår

Mot västkusten och vårt första stopp är Marstrand. Aldrig varit här, så konstigt då jag älskar skärgården och allt mat som inkluderar fisk, så det var verkligen på tiden! 

Tog tåget ner till Norrköping igår för att bli upphämtad och åka resten av biten med bil. Lunchstopp blev lagom när vi hade kommit till Gränna. Lite insulin under bordet för att försöka få ner ett högt blodsocker…

Vegetarisk och glutenfri rätt som smakade så gött!

Vid 17-18 tiden kom vi äntligen fram och jösses Amalia vad fint det är här! Miljön är helt fantastisk! Ska definitivt hänga fler somrar här.

det var fullt ös på alla restauranger och ju hamnade till slut på Lasse Maja och jag tog dagens fångst (vad annars?!) Det blev alltså fisk, uer med potatispuré och en massa örter och allt slank ner tillsammans med ett urgott vitt vin! Det är en dröm som gått i uppfyllelse. 

Känner jag kanske någon som är som jag? Kanske har jag någon följare som bor i närheten? 

Vi avslutade kvällen med en promenad häromkring, tittade på alla fina båtar som ligger här och ett glas Campari soda! Mums!  fick till och med se en och en annan sensor som satt på armen. Kul att se att ”vi” inte skämma över vår sjukdom! Love it! 

Idag blir det bada, gå runt Marstrand och äta ännu mera fisk och skaldjur! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram