19 november 2018 |  Helg

Mörk bilresa, kändis på Island och återhämtning

I fredags var en kämpig dag. Jag, som ni kanske redan vet, var otroligt trött då jag inte fick många timmar sömn pga att jag glömde byta/ladda min cgm. Suck alltså. När jag kom hem från en dag i Västerås var det tårar som föll då jag var så trött att jag bara ville lägga mig ner. Har ni någongång varit så trött? Att ingenting egentligen betyder något? haha nu när jag skriver ner det låter det ännu mer galet än vad det faktiskt var =)

Vid 19-tiden åkte vi ner mot Norrköping. Jag sov typ hela bilresan och kan ha varit det absolut värsta sällskapet

Den lycka som kom när vi stapplade innanför dörren och maten stod på bordet! DRÖM! Jag fick sakta men säkert tillbaka mig själv. Så himla underbart. Somnade gjorde jag en timma senare.

Det blev lördag och jag och min MOMager åkte till Norrköpings flygplats för att fota ett samarbete!

Denna snygga rygga! Väldigt bra att familjen är så hjälpsam, haha! Vill ni ha en likadan ryggsäck? Använd min rabattkod MOBACK15 som ger er 15% rabatt på GASTONLUGA

Fick en bild från en följare på Island där jag är lite av en kändis!

I söndags vaknade jag upp i min egna säng i Stockholm. Skönt. Jag låg kvar länge och drack kaffe och åt frukost. Mys!

Avrundade dagen med en sväng på stan för att titta efter skor. Har några ”uppträdande” på scen och behöver hitta något stilrent!

Somnade sedan till JULFILM! Asså, hur mysigt? Jag har redan julfeeling.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram