15 januari 2018 |  Mat

Morgonrock 90% av helgen

Efter jobbet i fredags valde jag med snabba ryck att ta tåget till Norrköping. Velade verkligen in i det sista om ajg orkade och nu i efterhand så gjorde jag verkligen rätt. Har verkligen haft en slappar helg och här kommer lite bilder från helgen!

Jag och mina två bästa vänner möttes upp för pizza och vin på enoteket inne i stan. Jag tog en med champinjoner, gorgonzola och bacon. Lite besviken då jag ätit så mycket godare glutenfria pizzor (kanterna var stenhårda och lite dålig kryddning) men det gjorde inte så mycket då vi hade så himla roligt. Skrattat så mycket!

Efter pizza och vin blev det lite korrigering av blodsockret men det var det värt! Det blev snabbt söndag och frukost i min gamla morgonrock. Herregud. Så skönt att bara kunna se ut hur som helst. Helt avslappnad. Det är något att rekommendera, verkligen!

Så nöjd efter denna helg och efter alla helger som ser ut ungefär så här. Jag tror aldrig att jag kommer bli för gammal för att åka hem till familjen och bli bortskämd. Det är något som jag på senare år faktiskt har börjat uppskatta något enormt. Även om jag älskar att bo själv och ha mitt egna liv/vardag så är det skönt att bryta av sina egna mönster.

Jag har efter denna helg även kommit till insikt att jag har hållt mitt nyårslöfte so far. Att inte tacka nej. Ibland kan det kännas motigt att gå ut och vara social men så fort man har kommit iväg, hemfrån, så har jag inte ångrat mig en sekund. Så, summan av kardemumma, jag kommer fortsätta att hålla mig sysselsatt med en massa roliga tillställningar. Jag mår så fruktansvärt mycket bättre då.

10 poäng till den här helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram