15 april 2020 |  Diabetes

Mitt tips till dig

Dagen har gått i ett svep och trots motgångar och flera sensorbyte så är jag så glad över att jag dels har ett positivt mindset och att jag är omringad av ett helt fantastisk diabetes-community och vänner!

Efter några timmar av jobb åkte jag till Karlaplan för mitt första möte med min coach! Herregud så märkligt att skriva det till er men detta var ett möte jag sett fram emot länge och äntligen! Massa motivation till att lägga upp en lite mer strategi över allt som jag gör!

Kom hem vid 20-tiden och fick njuta några minuter på min älskade balkong innan eventet på Barndiabetesfondens hemsida skulle dra igång! Jag kände verkligen hur glad jag är att jag är jag.

Live eventet var en frågestund tillammans med Sara Hammer som pratade om typ 1 diabetes och Corona. Ett viktigt ämne att kommunicera nu då det finns många oklara påståenden och förvirring kring typ 1 och typ 2 samt vilka riktlinjer som faktiskt gäller. så bra! Såg du det?

Jag har på sensate tiden fått frågor kring hur jag löser en stabil blodsockerkurva men även hur jag klarar att, som idag byta sensor 2 gånger utan att ha en blodsockermätare till hands. Och ja, jag blev en aning rädd (?) när jag fick vet att jag var tvungen att plocka bort min sensor innan röntgen. Hur fasiken skulle det här gå, tänkte jag.

Då jag inte hade så mycket val, gick jag in med inställning att faktiskt försöka lita på min kropp och försöka se och känna av hur blodsockret ligger till. Nu är det inte varje gång det faktiskt går eller att jag har ”tid” till att känna efter men jag tror att den mentala delen spelar roll.

Mitt tips är att faktiskt lita på din kropp och vad din kropp sänder ut för signaler. Och oavsett hur det går så vet jag att jag kan klara av det. Och det kan du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram