21 april 2021 |  Blogg

Mitt i veckan update

Det har varit en lugn vecka. Ja! Det är sant. Jag glömmer ofta bort hur ”ensam” jag kan känna mig om jag inte gör något. Lite som ”fear of missing out” trots att jag inte missar något. Lustigt de där.

Blev därför så otroligt glad när jag fick ikväll en promenad med Emma. Planen var att ses på en mysig kväll på djurgården. Dock såg himlen så otroligt mörk ut så det blev en kort promenad men välbehövd!

Odag anmälde jag mig också till Diabetesvarvet! Hur coolt?! Det är en fantastisk kvinna som har start detta projekt och alla pengar från anmälningsavgiften går oavkortat till Barndiabetesfonden. Jag ser framför mig att vi är ett gäng (enligt alla lagar och regler) springer/går tillsammans och avslutat med en härlig fika! Vem är med mig?

Något helt annat som jag verkligen vill tipsa om är detta nattserum. Har använt denna i va 2 veckor och min hy glänser! På riktigt!!!

I morgon ser det mindre ljust ut. Snö? Tur att jag har min kvällskurs i morgon kväll så ”missar” inget spännande haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram