2 januari 2018 |  Mat

Mitt 2017

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?

Jag kom till insikt och sjukskrev mig, för mitt egna bästa, jag avslutade några relationer som inte var hälsosamma, gick på en dejt med en ny vän som idag är en av mina bästa vänner!!! Blev Medtronic’s nya ansikte utåt för Guardian Connect och gjorde en heldags fotografering, var med i podcast, deltog i Diabetesgalan, öppnade upp om min ätstörning i videoformat och föreläst.  

Vilka platser besökte du?

Paris, Skagen, Amsterdam, Lissabon och Grekland

Vad var din största framgång 2017?

– Att jag stod upp för mig själv och inte tillät mig själv att bli behandlad som en påse skit

– Att jag vågade bli sjukskriven och då insåg att framgång för mig innebär så mycket mer än jobb och pengar.

– Att jag vågade visa mina känslor för mina närmaste.

– När jag tackade JA till mitt nya jobb.

– Mina vänner och min älskade familj! Det är helt otroligt att de har orkat med mig under 2017 och stöttat mig. Det är den största vinsten i livet.

Bästa köpet?

Min säng!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

2017 har varit ett sketet år, men herregud så många glada stunder jag haft. All kärlek från mina vänner, min familj och att jag funnit ett gäng så fantastiska nya vänner. Och för att jag och min brorsa har kommit varandra så nära.

Och ledsen?

Ledsen för att de man tror står nära går bakom ryggen. Ledsen för att jag varit sjuk och känslan av att jag missat livet.

Årets låtar?

Despacito (haha), min comeback till klassisk musik, Sia, Florence and the machine!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Mer ledsen. Eller fler känslor som har varit mer tydliga än tidigare. Samtidigt som jag vissa stunder varit gladare. Men totalt sett har jag varit mer ledsen, eller mer på riktigt. Mina känslor har varit äkta vilket är en stor framgång för mig.

Favoritserie?

Då jag har en släng av en rastlöshet som jag inte riktigt kan styra över har jag inte kunnat se serier eller på tv överhuvudtaget. Tills jag fick nys om svt:s serie Vår tid är nu kunde jag släppa allt runtomkring. Längtar tills den börjar igen!

Bästa matupplevelsen?

För mig har det varit en nystart med mat. Jag har kunnat njuta av mat igen och har nog aldrig ätit så mycket ute som jag gjort detta år. Har ätit så jäkla god mat!!! Dock handlar det inte enbart om maten utan om hela upplevelsen såsom servicen, sällskapet, moments och omgivningen.

Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag hängde med min bästis Jonna, vi drack drinkar på Tanto’s boulebar, skrattade i timmar, åt sen middag på Ho’s, drack champagne på Grodan, dansade på Sturecompagniet och blev bjudna på vodka på Wall. Avrundade natten med efterfest som slutade med en riktigt rolig hemgång med solen i ansiktet. Dagen efter åkte jag till Norrköping för att bli firad med presenter och grillning i kvällssolen.

Är det något du saknar år 2017 som du vill ha år 2018?

Tid till välmående och kvalité. 2018 kan bara bli ett bättre år!

Nyårslöfte?

Inga löften utan mer prioriteringar såsom att mitt mående och hälsa alltid ska vara nummer 1. Jo, jag ska resa mer!

Högsta önskan just nu?

En bra jävla start på året. Att få må bra utan några speciella sjukdomar osv. Det har jag nog av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram