8 november 2018 |  Diabetes

Minimed 670G

Gårdagen var minst sagt spännande. Jag bytte från pennor till pump i torsdags förra veckan och har gått i det som kallas för manuellt läge. Det har varit kämpigt då jag inte innan visste vad bolus var för något. Ja ni hör ju. Haha!

Efter lite fika och några dextrosoltabletter fick jag gå över till Autoläge. Den känslan går knappt att beskriva. Som att jag blev nykär. Det var som om att jag hoppade på rosa puffiga moln. Det är galet hur denna lilla apparat nu ska lösa mina problem. Att jag enbart behöver ta insulin till mat. Resten sköter pumpen. AI. Jag älskar teknik.

Så min första natt har varit magisk. Det har legat så stabilt att det nästan är overkligt.

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva min glädje men det är en helt ny värld som har öppnat sig och jag tror att livet som diabetiker kommer bli så sjukt bra! Jag är övertaggad. Tänk att jag kan lägga den energin som jag har lagt på att korrigera mina värden till något annat. Som att bara ta det lugnt.

Har ni någon gång tänkt på hur livet skulle se ut om ni en dag blev friska? Den tanken kan ibland skrämma mig.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram