12 december 2019 |  Blogg

Min torsdag

Aldrigt snyggt med folie i håret trots att det är rosa 😉

Blodsockret höll i sig under de timmar jag satt ner. Inte varje gång faktiskt. Har en tendens att bli hög under tiden jag är hos frisören…

Nej men alltså! Kolla resultatet! Jag är så jäkla nöjd! Älskar min frisör. Den person jag litar på till 100%. Anna M på Serenity om du också vill boka, hälsa i så fall från mig!

Jag har haft en väldigt bra torsdag. Jag gick lite tidigare från jobbet för att hinna till min frisörtid som jag bokat in sedan länge (augusti). Senast jag var hos min älskade Anna, på Serenity, var i början av maj så ni kanske kan tänka er vilket slitet hår hon fick handskas med. Nu är det slingan klippt och känslan av ett nytt hår är total. Herregud så härligt. Känner mig som en ny person!

Nu är klockan 21 och jag har precis jobbat undan några timmar med det som jag missade i eftermiddags att göra klart, då jag gick tidigare. Det är väldigt skönt att kunna styra över sin tid en hel del då jag har en ganska så rörlig vardag och schema med allt som ska göra och möten som ska bokas in. Precis kokat lite tevatten och ska bara ta det lugnt nu!

I morgon är det jobb i vanlig ordning och lite senare ska jag träffa Hanna som bor i Geneve (och har t1d) som är här på besök! Vi hade möte tillsammans i tisdags och vi (jag hoppas) kommer ha en hel del projekt tillsammans under 2020 och jag har en massa idéer som jag måste bolla med henne, över ett glas vin. Såklart!

Nu ska jag dricka mitt te!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram