14 mars 2021 |  Helg

Min söndag

Söndag. Jag har haft en väldigt chill dag men ändå en dag som fått mig att tänka och jag har en del nya projekt jag vill ta mig an. Jag älskar verkligen hur mitt engagemang i vissa typer av frågor ger mig så mycket energi att förändra, hjälpa och att göra skillnad.

Vaknade otroligt tidigt i morse och efter en ganska skön tur ute i skogen kom jag hem och drack kaffe ur min nya mugg (som jag köpte då min pappa hade köpt denna serie… copy paste haha). Men i en annan nyans 🙂 Så god att dricka ur!

Mötte upp Emma för en promenad vid Djurgården och mestadels av promenaden pratade vi om det som jag brinner för. Nämligen kombinationen mat och diabetes men även ätstörningar generellt. Det ska vi prata mer om! Jag som har varit inlagd för ätstörning vet hur sjukt vissa typer av beteenden är och hur uselt jag behandlade min omgivning som bara ville hjälpa. Dessa timmar med Emma gjorde susen för mitt mående och min själ. Älskar Djurgården! Och Emma!

På väg hem köpte jag denna lilla sak. Det ska hjälpa mina frön att växa och jag ser fram emot att det ska bli som en liten grönsaksbutik hemma hos mig! Så nu håller vi allt vi kan, tummar och tår, att detta ”växthus” kan göra gott åt alla mina fröer som jag har köpt!

Precis pratat med pappa i telefon och vi är taggade till hundra då vi om exakt en vecka sitter i en stuga i Vemdalen! Hur mysigt!

Nu ska jag skriva ner alla mina idéer och tankar för det som jag vill göra! Många idéer som ska sorteras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram